web chat

ngobrol); pribadi komunikasi (e.g, ICQ, Skype, Yahoo Yahoo

Chat (Web chat) service talatah téks dina jaringan dina real-timeSoftware ieu ngamungkinkeun taya jumlah pamaké pikeun sakaligus saling komunikasi. Chat hirup ngan di dieu jeung ayeuna jeung hiji jandela mana aya hiji stream of talatah ti sagala ngobrol pamilon.

Ilaharna, unggal pamilon bisa milih hiji individu warna talatah nu ngajadikeun talatah nu ngalir leuwih bisa dibaca.

Dina raraga pikeun ngobrol, anjeun kudu milih hiji dina ngaran nu pamilon nu mucunghul dina forum, jeung ngirim talatah chat nu bakal nembongan dina total massa talatah dina urutan kronologis. Teu kawas ngobrol ti forum nyaéta yén anjeun teu bisa ninggalkeun hiji talatah"keur mangsa nu bakal datang". Chat sajarah teu disimpen. Chat aya, upami di sawatara titik papanggih sahenteuna dua urang. Aya sababaraha variétas tina software palaksanaan ngobrol: web chats (normal kaca web di mana anjeun bisa maca sababaraha tukang belasan frasa ditulis ku pamilon nu ngobrol. Kaca ieu chat ieu rutin diropéa sacara otomatis). Diwangun-di fitur chat klien"lemak klien". husus Protokol pikeun chats. Program talatah dina jaringan lokal, mindeng jeung kamampuh pikeun mindahkeun payil, audio jeung video. Husus program pikeun sora jeung tipe séjén ngobrol. Dina aplikasi chat kamar dibagi kana: komunikasi group (contona, Yahoo Yahoo. rasul) pribadi komunikasi; pangrojong customer pausahaan dina website perusahaan (contona,"Hirup Internet").




video ngobrol jeung katresna ngadaptar chat roulette online tanpa ngadaptar Bobogohan tanpa ngadaptar iklan bikang papanggih video Bobogohan jeung katresna online bébas awéwé hayang papanggih video chat roulette tanpa ngadaptar video pasangan Dating Bobogohan tanpa ngadaptar jeung telepon hayu urang meunangkeun acquainted