submit


**DIROPÉA agustus,**salian ka «Video Bobogohan» Produk Taun, Video Chat ieu ngan ngaranna Komunikasi Solusi Produk Taun ku Téknologi Marketing Corporation. Dina ngan sababaraha minggu saprak éta peluncuran resmi, Video Chat teu ngan jadi luhur komunikasi program di nagara sakuliah dunya geus resmi dicokot téknologi dunya ku badai. Video Chat geus meunang bergengsi «Video Bobogohan» Produk tina Taun Award ti Téknologi Marketing Corporation (TMC), online marketing pamingpin jeung taun warisan honoring téknologi pausahaan di sakuliah dunya. Pangadeg & CEO Bob Reina jeung Diréktur ETA Dr. Jonathan Chen bungah narima salah sahiji anu pang kacida dimangfaatkeun honors dina komunikasi industri téknologi. Pikeun maranehna, nu kungsi-ngembang kasuksésan Video Chat téh konfirmasi tina gawé teuas jeung kumawula tina Obrolan Fusi sacara sakabéh ETA tim. Dr. Chen satuju. «Konsep «Video Bobogohan» geus sarua mimiti dorongan dina kuring salaku Internet sorangan – sarua gelombang revolusioner potensi, » ceuk Dr. Jonathan Chen. Video Bobogohan» teu ngan bakal ngarobah cara urang komunikasi dina Internet, bakal ngarobah cara urang komunikasi periode. «TMC ieu ogé impressed ku Omongan Fusi sacara kontribusi pikeun kamajuan nu «Video Bobogohan» industri. «Panarima geus dipintonkeun groundbreaking inovasi dina «Video Bobogohan» rohangan jeung urang kasampak maju ka manéh mangsa nu bakal datang maranéhanana sukses, » ceuk Erik Garis, TMC Group Diréktur Redaksi. Video Chat prestasi anu kakara mimiti. Obrolan Fusi boga niat of slowing handap. Download Video Chat pikeun iPhone atawa Android ayeuna jeung meunangkeun siap pikeun seru masa anu payun.

About