submit


Sobat Tanya saukur meuli sorangan bener tiis telepon pinter. Manéhna geus nyimpen duit pikeun sawatara waktu pikeun telepon ieu jeung ayeuna manéhna pamustunganana meunang nya manéhna pisan happy. Ngan ayeuna manéhna geus disebut kuring jeung ngondang kuring ka imah nya pikeun shooting poto jeung telepon nu anyar. Eta ngajadikeun saperti gambar éndah jeung ngabogaan sakabéh ieu aplikasi gede pikeun poto. Bakal anjeun mantuan kuring milih sababaraha outfits pikeun ieu fun némbak poto? Eta bisa jadi hiji hal sederhana, goofy atawa funky. Titik téh boga fun jeung ngarasa alus. Meureun kuring kudu milih sababaraha outfits jeung nyokot sababaraha gambar jeung sakabéh eta. Naon nu pikiran anjeun ladies? Bakal méré anjeun leungeun nulungan? Boga waktu gede diputer di ieu fun game anyar disebut Telepon Poto Fun jeung lamun ningali anjeun bisa mantuan kuring nyiapkeun pikeun ieu lucu shooting poto jeung babaturan mah. Alus tuah.

About