submit


Kuring ngabales, tapi response mah anu kuring nétélakeun pamaké nu kuring teu pakait jeung pamaké jeung kurang ti propil gambar. Sajaba ti kuring teu ngabales pamaké nu kosong propil. Kuring manggihan eta ngahina nu anjeun minangka pamaké bisa nyokot menit pikeun ngamuat sababaraha gambar jeung masangkeun sababaraha kalimat ngeunaan diri anjeun, can anjeun hoyong pikeun komunikasi jeung pamaké anu opted pikeun nyokot waktu. I nilai waktu mah ngan salaku loba pamaké anu megatkeun pikeun ninggalkeun propil maranéhanana kosong. Mah syarat pikeun response Gambar Propil, Bio sahenteuna kalimat, jeung hiji kahiji talatah nu ngandung teu kurang ti kecap. Tinder ieu ngan iwal. Sarat mah tetep, Mios geus mibanda sahanteuna kecap. Kuring teu ngagabung nu mana wae nu loka dating sabab hate kanyataan yén kuring geus nepi ka state sadaya inpo pribadi mah aya, kawas panghasilan, atawa informasi teu penting keur kuring (Cina sato atawa tanda béntang). Diusahakeun mah ka asup, tapi lamun kuring nempo informasi mah, kudu nyadiakeun, kuring dieureunkeun. No, ieu teu jalan eta kudu. Kuring leuwih resep hiji loka dating jeung fokus dina babagi carita jeung gagasan kahiji, teu nyieun sagalana jadi kageulisan jeung panghasilan kontes. Kuring teu apal yén loka dating bisa jadi teu aya. Lamun batur teu boga gambar nepi, éta hiji bandéra beureum. Teuing loba pilihan kaluar aya nu ka ganggu jeung hiji geus exhibiting gedé saperti beureum bandéra. No, kuring teu sabab keur kuring mah nu penting kumaha jalma kasampak jeung teu ngeunaan kageulisan, ieu téh leuwih ngeunaan mahasiswa itb jeung amanah. Kuring teu hayang apal jeung saha kuring nyarita, nya eta hiji jalma nyata atawa palsu. Lamun kuring nempo dina app Tinder kosong propil kuring moal kawas éta. Salaku teu ngomong nanaon ngeunaan jalma.

About