submit


Pinter Kuat. Sadaya Hak Ditangtayungan. Watesan make jeung privasi anjeun. Pinter Kuat téh mérék dagang kadaptar ti CDM Penerbitan, LLC. Watesan make jeung privasi Anjeun. Pinter Kuat téh mérék dagang kadaptar ti CDM Penerbitan, LLC. Anjeun geus aktif pikeun menit jeung bakal asup kaluar dina. Nu mana wae nu apdet teu disimpen bakal leungit. Percaya atawa teu aya loba panas anu aya awewe anu hayang papanggih nice guys. Tapi anjeun moal manggihan eta kajaba anjeun indit ka non konvensional lokasi. Klub peuting jeung bar indit ka tempat nu keur jomblo tapi eta sacara popularitas maranéhanana nu cacad pangbadagna maranéhanana. Klub peuting nu mana everybody mana papanggih kaping atawa urang ngan geus bandung jeung. Dina kanyataanana aya loba jelema di klub peuting eta hésé bener papanggih batur jeung wangun séjén nu mana wae nu sambungan jeung lian ti hiji fisik. Komo lamun bisa diajak ngobrol leuwih musik aya loba lalaki nu néangan booty telepon nu guys néangan batur to date meunang leungit dina saos. Ngan ngeunaan unggal awéwé di bandung teu geus nyoba loba pikeun meunangkeun sababaraha inuman meuli keur dirina jeung hiji kebat sagawayah tanggal propositions. Don ‘ t neangan kuring nu salah mah nganggur ngalawan atraksi fisik tapi nightclubs teu tempat pangalusna pikeun maranehna ngahasilkeun. Lamun lalaki jeung utamana awewe nyiapkeun pikeun pindah ka nightclub maranéhanana pakéan maranéhanana sexiest outfits. Maranéhanana nunda dina jadi loba costuming yén maranéhanana kasampak sia aya aing kumaha maranéhanana bener kasampak salila poé. Awewe maké heels jadi luhur maranéhanana bisa tari. Lamun maranehna geus aya dina jeans maranéhanana aya sababaraha bentuk awak shaping jeans nu bisa nyieun soggiest, seueur tina bentuk jalma kasampak fit. Komo lamun maranehna ngagem pakéan a, maranéhanana bisa masih dina spanks. Jadi mindeng kali jalma jalma meunangkeun katarik teu aya anu gadis bener. Awewe di tempat ieu meunang ditilik ku loba lalaki nu maranehna meunang jaded saméméh maranéhanana komo asup bandung. Lamun a nice guy deukeut eta teu bisa nyaritakeun ngabedakeun beda antara manéhna jeung nu booty nelepon néangan lalaki. Sex pitching geus ilahar di nightclubs jeung bar nu urang geus nyoba teuas pikeun mikir cara pikeun datang off rido. Sakali guy who wants a hubungan overcomes reputasi guys séjén chances maranehna manggihan hiji awéwé anu ogé néangan hubungan hiji téh hésé. Ningali aya awewe anu hayang booty nu asup ogé jeung nu naha maranéhanana balik ka klub peuting. Éta pisan sababna naha eta jadi teuas pikeun hubungan dipikiran urang papanggih di klub peuting. Hubungan kabetot awewe meunang frustasi jeung hubungan dipikiran lalaki nu hésé pikeun mikawanoh. Jadi kuring geus nunda babarengan daptar tempat panas sadia awewe bisa kapanggih. Tempat ieu bisa jadi teu tempat di mana urang ngaharepkeun pikeun bisa papanggih tapi nu kaéndahan eta. ieu pisan gampang nungkulan nu halangan reuwas ti eta anu nungkulan hanjelu. Di dieu nu luhur mah sapuluh tempat papanggih awewe anu leuwih kabuka pikeun meunangkeun papanggih. Program di taman atawa husus outdoor kajadian disponsoran ku city nu sampurna sabab umum jeung narik rupa-rupa jalma. Ogé aranjeunna mindeng bébas. Leumpang marathons, mobil nempokeun, imah modeling expos jeung carnivals narik rea jalma jeung teu everybody aya single jadi booty nelepon pitching teu plato utama dina menu nu. Unggal kota ngabogaan sababaraha nurun tina atraksi. Komo lamun ieu téh hiji restoran atawa sajarah tugu. Lamun bade ka salah sahiji tempat mariksa wisata diréktori pikeun nempo lamun urang lalu lintas nu bakal pangluhurna. Ngan faktor di wisata lokasi anjeun kudu mindful tina ieu rapat wisata. Paling wisata ulah cicing di wewengkon nu atraksi. Tapi lamun atraksi restoran atawa gedé tugu baris jadi jalma lokal aya. I love néangan awewe di mall meureun alatan pakasaban kahiji mah sanggeus kuliah ieu dina jean nyimpen di hiji mall. Mall teu ngan hiji tempat pikeun shoppers éta ogé hiji tempat nu sae pikeun balanja pikeun urang. Everybody mana anu ka mall teu ngan jalma anu balanja pikeun mahal pakean. Ieu téh hiji tempat nu sae pikeun néangan titimangsa dasarna sabab eta metot loba jelema. Happy Jam nyokot tempat di bar jeung bar wewengkon di restoran tapi maranehna teu narik sarua jelema. Jalma datang ka happy jam sanggeus maranéhanana meunang off karya jeung maranehna biasana museurkeun reureuh. Mah kawas pamanggih bade ka kawinan jeung panon anjeun kabuka. Ayeuna kuring mah ngawangkong ngeunaan nabrak kawinan kawas dina film Kawinan Crashers dibéntangan Vince Vaughn jeung Owen Smith. Aku suggesting nu bade ka weddings babaturan anjeun jeung rapat awewe single aya. Wangunan kantor cafe anu geulis tempat pikeun néangan single urang. Komo nu truk kadaharan luar wangunan kantor aya tempat alus. Nu ngan aral ieu sababaraha korporasi nu jadi badag maranéhanana geus sorangan cafeterias. Best cafeterias nu cafeterias di campur pausahaan wangunan cara nu teu boga ka salempang ngeunaan pasamoan batur anu hade pikeun pausahaan sarua eusina. Kumaha ngeunaan nyokot beus atawa kareta pikeun manggihan hiji tanggal. Kuring bet anjeun kungsi mikir ngeunaan angkutan umum saméméh. Sanajan urang teu mawa express shuttle papanggih jalma séjén kuring yakin maranehna papanggih si dina beus. Saprak kuring geus lolobana digawé kaluar ti imah kuring iraha wae mah nyandak bus kana New York kuring sok papanggih si. Angkot teu ngan pikeun jalma anu teu boga mobil kadang angkot téh nu paling merenah jeung affordable cara pikeun meunangkeun digawé. Salila jam gawe angkutan umum anu boga imah ka kavling tina menarik jeung single urang. Sajaba ti éta ka kantor cafeterias kaluar panto dahareun pangadilan anu alus teuing tempat pikeun papanggih urang. Aya kadaharan pangadilan di sakuliah tempat. Maranéhanana boga kadaharan pangadilan di tetempoan manéh wewengkon jeung di taman. Sababaraha kota geus wewengkon mana food truk datang babarengan dina weekends jeung minuhan sorangan dahareun pangadilan. Ieu kadaharan pangadilan anu hiji henteu kapake single pasamoan lokasi. Kumaha lamun pasamoan batur nu sampurna pikeun date ieu salaku basajan minangka bade for keur leumpang di taman? Ha eta. Dina haneut bulan di unggal kota urang datang kaluar pikeun latihan. Kalolobaan waktu eta jalma single anu leumpang kira-kira meunang di bentuk. Aya jalan golongan, biking pok, jalan satapak leumpang golongan komo CrossFit golongan. Milih grup dumasar kana interest anjeun jeung kamampuhna jeung nyieun babaturan jeung papanggih kaping. Hal alus ngeunaan pasamoan batur di taman nu anjeun bisa meunangkeun dina bentuk dina waktu nu sarua. Salaku sok ngarasakeun tips mah jeung post komentar anjeun. Waktu ieu tempat hayu atuh urang nyaho lamun kuring geus ngancik anjeun dina hiji pamanggih anyar jeung mangga ngabagikeun carita sunda. Pamanggih anu ditepikeun ku blogger jeung ku urang nyadiakeun koméntar theirs sorangan. Maranéhanana teu merta ngagambarkeun pamadegan Pinter Kuat jeung atawa pagawé. Pinter Kuat teu tanggung jawab akurasi mana wae informasi anu dikandung dina blog atawa dina nu mana wae nu koméntar dihaturkeun ka blog. Loka urang bisa nyadiakeun eusi pikeun anjeun haratis tapi urang bisa ngalakukeun ieu ku mintonkeun advertisements. Urang narékahan pikeun jadi etika di urang make iklan. Mangga tambihan urang domain ka anjeun pameungpeuk ad sacara whitelist.

About