System sakola dina USA info dina sistim sakola di Amérika Sarikat taun mancanagara

Memang, naon American system sakola

Kumaha tingkat, sabaraha lila pangajaran bakal lepas jeung geus comparable jeung jerman system sakolaIeu jeung nu séjénna patarosan urang bisa netelakeun dieu. Di AS aya sakola umum jeung swasta, kitu ogé kasempetan pikeun nyokot mayar palajaran di imah. Dina prinsipna, atikan wajib, nu bisa jadi beda-beda nurutkeun wewengkon. Sabab unggal Federal state megatkeun pikeun dirina naon nya Anggaran atikan mana anu turun, aya béda gede dina kualitas pangajaran. Sakola taun diwangun ku dua Istilah jeung ngalir ti agustus nepi ka juni. Dina usum panas, siswa ngarasakeun leuwih ti dua bulan libur. Saragam sakola-wajib di AS sakola umum aya iwal, dina sakola swasta, rada aturan. Ilaharna, sakola poé lasts ti jam. Sanggeus - jeung kadang saméméh - tapi aya loba séjén nawarkeun dina widang olahraga, seni, budaya, jeung sajabana, Jerman sakola dasar di Amérika Sarikat Sakola Dasar (atawa Sakola Dasar). Maranéhanana ngadatangan siswa, gumantung kana Wewengkon - boh opat taun pikeun diajar jeung mangka dua taun di Sakola Tengah (atawa Junior High School), saméméh manéhna mana anu ka Sakola Luhur, di mana anjeun biasana sanggeus. Kelas ngajadikeun kacindekan, atawa bisa ngarobah sanggeus opat taun Sakola Dasar langsung ka Sma. Nu Jerman well-dipikawanoh sub-division ti sakola sekundér di utama, Nyata, komprehensif sakola atawa grammar sakola di Amérika Sarikat. Sadaya siswa anu diajarkeun di Sma, euweuh urusan kumaha beda-beda tingkat siswa. Béda dina kinerja jadi leuwih lemah ngaliwatan sasaran ngarojong ukuran Siswa usaha pikeun ngimbangan. Sajaba ti éta, aya mindeng gugus nu béda dina kursus béda pikeun ngajalankeun siswa. Di AS aya beda sakola model dasar. Sanggeus atikan dasar di Sakola Dasar, nu bisa nyandak hiji panjang beda, eta bisa nuturkeun boh Sakola Tengah atawa Sma. Jeung final Kalulusan, anjeun bisa ulikan saterusna di Universitas atawa Kuliah. Urang geus didaptarkeun opat mungkin sakola model dina tabel pikeun anjeun. Husus bedana masih aya antara pamaréntah jeung sakola swasta.

Nu paling mindeng dipaké, saperti di Jerman, nu state-ngajalankeun sakola.

Ngan kawas di urang, sakola ieu dibiayaan jeung bantuan duit taxpayers'. Sakola swasta kudu mayar kanggo ku kulawarga sorangan.

Waragad keur sakola ieu anu cukup luhur, sabab nu financed ku waragad sakola jeung sponsor, jadi ngan kira-kira murid saperti sakola nganjang.

Kualifikasi anjeun bisa ménta dina kaayaan sakola téh sarua jeung total-diploma sakola, di Amérika, Diploma Sma anu ngamungkinkeun aplikasi pikeun Universitas atawa Kuliah.

Kacindekan pikeun hiji swasta Taxidermist Sakola, kumaha oge, geus leuwih luhur prioritas jeung sarua ka Abitur atawa Matura.

Naon nyangka salaku mahasiswa bursa

Ku kituna, murid swasta disusun ku syarat nu leuwih luhur, tapi ogé ka nu hade Universitas.

Kamungkinan sejen nyaéta Imah Schölling téh kudu diajar, siswa imah. Ieu bisa jadi, contona, agama pamadegan atawa kusabab kaayaan nu tangtu jeung kaperluan hal, jeung ngan saeutik pisan milih pikeun Bentuk ieu sabab pangajaran ti imah ogé pohara kontroversial. Dina AS, anjeun bakal meunangkeun rating tinimbang Nomer jeung hurup.

Diliwatan anjeun salami anjeun boga leuwih ti hiji gawé atawa ujian direngsekeun bener.

Sagalana jeung hiji E pikeun ngan leuwih satengah jeung F keur rating, jeung ngandung harti yén anjeun geus teu kaliwat. Anjeun geus ngan meunang tugas salah, anjeun bakal meunangkeun hiji a, jeung hiji American Hiji, jadi"pohara alus". Mangka éta sapuluh léngkah turun - geus diatur jadi kasarna bener, anjeun bisa meunangkeun B, naon anu bakal jadi di Jerman Dua, jadi"alus Nyugemakeun"potong anjeun geus, lamun anjeun geus dijieun nepi ka bener jeung bakal meunang C.

Ngan diliwatan ka anjeun, lamun anjeun geus a D kira-kira meunang, nu jerman"cukup".

Tangtu, sadaya sasmita bisa differentiated jeung hiji Plus atawa Dikurangan. Has American film, anjeun bakal baju seragam nu bakal dipaké lolobana waktu. Tapi sabenerna, nu klasik baju seragam sakola teu jadi ilahar di sakola American. Maké lamun tugas ieu ka anjeun, rada tuluy di handap taun gugus swasta jeung Sakola Luhur. Sacara umum, kawajiban nu maké seragam gede rasa masarakat anu dijieun jeung kompetisi bakal merlukeun dibedah. Ku alatan éta, aya dina spite of kungsi-rarer Seragam ayeuna mindeng Kode Pakéan. Pakéan kode dina ampir sadaya nu Sakola Luhur, sarta pohara ketat dikawasa. Contona, gumantung kana sakola, rok panjang geus aya nu ngatur, nangtukeun yén no Kaos atawa ngalaan pikiran pakean bisa dipaké. Ogé Piercings jeung Tato anu dilarang. Sakola téh sapopoé diatur kacida alusna ku sistim sakola. Has konéng Bus Sakola unggal poé brings barudak kelas jeung nyokot anjeun nepi ka hareup. Aya tangtu beus eureun, dina leuwih désa wewengkon, siswa bakal ngajemput langsung ti imah anjeun. Anjeun teu kudu hirup jadi jauh kaluar di nagara, nu komo beus aya bakal ngurus anjeun boga imah kolotna keur transportasi ka sakola. Beus umumna pisan dilengkepan ogé jeung aman, jeung kaméra CCTV, tambahan sinyal lampu jeung nu séjénna alat Kaamanan. Di sakola-sakola di Amérika, aya loba pisan jeung ukuran kaamanan ketat jeung aturan. Contona, anjeun bisa Lulus ngan jeung ijin, Aula, salila tatakrama, pindah kali, dina grounds sakola. Ieu téh sabab aya nu di Amérika, husus pakarang hukum, anu pohara béda ti di Jerman. Mindeng sakola salila kelas inputs ditutup jeung dikontrol disebutkeun. Dina kasus hiji Sma Taun atawa bursa mahasiswa, anjeun bisa American sistim atikan jeung hirup-rasa sengit meunang nyaho. Pangalaman pikeun diri naon eta kawas balik ka AS pikeun sakola jeung nyieun pangalaman pikeun hirup.

Salila Sma Taun program di AS, anjeun boga kasempetan pikeun diajar nagara kemungkinan taya.

Anjeun geus bade ka budaya anyar, kulawarga, babaturan, sakola jeung Hobi papanggih. Dina kota gedé, nu hustle jeung bustle of New York, di sajajalan Expanses of Nebraska, atawa rada di gelombang Hawaii - mana nu anjeun keur anjeun bursa mahasiswa di USA. Euweuh urusan mana, aya awaits anjeun waktu hirup anjeun. Seleksi subjek nu jauh leuwih gede ti nyaho eta ti Jerman. Jadi bari aya sababaraha mata pelajaran wajib saperti dina basa inggris, American sajarah atawa math, tapi disebutkeun, tawaran anu teu sarua jeung anu leuwih gede ti kasus nu bener jeung urang. Di sababaraha sakola, siswa bisa milih leuwih ti kursus. Ilaharna, kursus-kursus nu dibagi kana tingkat kasulitan (teuas, sedeng, gampang), nu jadi sakabeh siswa nu diajar nurutkeun kinerja maranéhanana. Loba karya masarakat, budaya kurban jeung umumna pisan komprehensif olahraga nawarkeun hiji pelengkap ka normal rencana pangajaran. Poéna saperti mindeng lumangsung saméméh atawa sanggeus biasa kelas. Nu Sakola Luhur nu bagian ahir jum atan diperlukeun latihan di Amérika Sarikat. Biasana, siswa di dieu pikeun diajar ti.

Kelas, ogé sok langsung ti.

Kelas, saterusna pikeun dua taun saterusna di Smp.

Tingkat US-American Sakola Luhur, saperti dina sagala sakola séjén rupa aya ogé - beda pisan, sabab atikan téh ngarupakeun matéri pikeun Nagara Féderal. Gumantung kana Anggaran anjeun, kualitas pangajaran beda-beda.

A ciri husus di AS nu aya disebut Sma Sumanget.

Ieu fun Learning, minat, komitmen jeung kuat masarakat.

Atribut nu teu nyaho sababaraha siswa jerman kacida alusna. Mun anjeun geus di hiji American High School, anjeun bisa husus ieu Sumanget, nu tangtu nyaéta pohara béda dibaca, sugan,"newak". Pikeun raraga katalog, bursa mahasiswa, Sakola Luhur, haratis, tanpa kawajiban. Sababaraha organisasi ogé program séjén, saperti Karya jeung Travel, volunteering, pasangan Au, karya tegalan tawaran, jsb. Taun mancanagara nyaéta proyék of PRAKARSA nu, asing waktu jeung independent portal pikeun profésional kira-kira Jejer taun mancanagara, bursa mahasiswa, bursa taun, kitu ogé tetep mancanagara. Paling populér taun gap nagara, AS, Australia, Inggris, Kanada, australia jeung Selandia anyar. Salian basa inggris taun mancanagara-kadatangan spanyol taun mancanagara, tapi, jadi beuki loba populér. Tren ieu, titik fokus, urang indit ti taun mancanagara salaku professional portal. Copyright (c) Sitemap Ngeunaan us kaluaran mitra pencét media informasi privasi kawijakan kontak.




pikeun minuhan tanpa ngadaptar video Bobogohan seksi website ka nepungan anjeun dating online chat roulette online tanpa ngadaptar bobogohan tanpa ngadaptar meunang acquainted keur serius hubungan Chatroulette tanpa ngadaptar chat roulette ti telepon anjeun tanpa ngadaptar chat roulette pasang