submit


Kuring teu nyaho lamun nu kaleuleuwihan. Kuring teu ngaraos hiji awewe. Tapi rea urang sigana geus beda kahayang, jeung sagala aya ti antarana bisa kapanggih dina Tinder, antara atra sampah. Kabeneran aya nu my Tinder patandingan nu saeutik, tapi maranéhanana geus t geus goréng. Salaku sajauh dating online museur, jigana kawas awewe o jeung whatnot teu bener ngeunaan miara sadaya pilihan asihan, geus crap propil jeung (salaku mah geus hears dina kaping) tanggal loba guys jalan luar maranéhanana patokan atoh. Jadi. dating Online geus bener lowered pamadegan mah awewe. Nu meureun adil, tapi maranéhanana ngangluh teuing ngeunaan naon mucunghul jadi sorangan kapuaseun. Jeung konsekuensi nyaeta mah patandingan dina Tinder jeung dina Pertandingan geus miboga hasil nu SARUA salaku jauh salaku hubungan viability museur. Sabab kuring tanggal intelligently, jeung sabab paling awewe tanggal kawas pilihan maranéhanana ngan nasib. Sakali deui, kuring teu meunang loba kaping online, tapi lamun kuring ngalakukeun, maranehna jeung katresna anu pas katerangan naon kaula néangan. Goréng teuing éta teuas teuing pikeun jadi loba jelema séjén ka nu maca atawa eusian kaluar bentuk. Tapi lamun si teu jeung kapentingan maranéhanana jeung milik urang babarengan, Tinder kacida dipercaya, jeung mah geus geus sababaraha fun jeung papanggih sababaraha tiis awewe jeung eta. Tinder ieu dimimitian salaku hiji hook-up app. Éta hiji cara pikeun manggihan sex sederhana mitra. Eta meunang loba perhatian lamun atlit Olimpiade anu ngagunakeun eta dina kaulinan pikeun hook up dina Olimpiade désa maranéhanana anu tinggal di, jeung media kapanggih kaluar. Carita ngeunaan «Olimpiade pesaing dipaké nepi sadaya kondom» sok populér, jeung carita ngeunaan atlit Olimpiade, téknologi anyar, jeung sex ieu hiji hit badag. Gay vérsi tinder, coet, masih pohara loba sadaya ngeunaan hookup, tapi kuring teu ningali sababaraha pisan lucu sosial media ti urang nyoba make eta pikeun hubungan. Saprak harita tinder geus gotten panongton anu leuwih lega, jeung jalma néangan pikeun leuwih serius sambungan, tapi gambaran nu kuring geus nyaéta yén aya hiji badag béda ti tempat ka tempat. Tinder geus saeutik pisan di jalan cocog jeung patokan. Anjeun meunang hiji gambar jeung sababaraha kecap. Lain bobogohan aplikasi sareng ladenan nu mungkinkeun anjeun nyokot leuwih patokan pikeun cocog. Agama, atikan, jsb. Lamun sakabeh anjeun ngeunaan miara dina hubungan serius kumaha maranéhanana kasampak di poto jeung sababaraha kalimat, balik pikeun eta, tapi dipercaya? No, kuring teu bakal sebut tinder dipercaya cara pikeun manggihan hubungan serius. Bisa lumangsung, tapi anjeun oge bakal meunang réspon nu nyebutkeun «kuring teu ngaraos di kota salila dua poé, di hiji kamar hotel, jeung ieu teu komo ngaran sabenerna mah. Anjeun DTF atawa teu?» Kaula teu hook nepi tipe bikang. Nu hiji mah deukeut babaturan ieu dina eta jeung manéhna wanti kuring asup. Jadi, kuring teu. Kuring indit dina jeung hiji pikiran kabuka. Anjeun kudu nalungtik kaluar weirdos jeung maranéhanana néangan hiji hook nepi. Kuring papanggih hiji guy dina aya. Urang geus hiji instan sambungan jeung loba di umum. Ngajak kuring minggu narima titimangsa jeung kuring papanggih manéhna di jalma. Teruskeun gancang bulan, urang geus komitmen jeung manéhna sacara resmi mah kabogoh. I hatur Tinder Dewa pikeun manéhna sapopoé.: -) Mah tangtu geus kungsi kapanggih manéhna di jalma, kahirupan urang bakal geus kungsi meuntas jalur. Pangalaman pribadi ieu mah jeung Tinder ieu gede. Kuring nyarankeun eta, jeung panginget yén everyone geus karsa sorangan lamun make eta. Aya nu rea jalma palsu propil dina tinder. Anjeun kungsi nyaho naha anjeun geus ngawangkong ka hiji gadis atawa budak lalaki. Anjeun teu bisa assure yén anjeun keur diajak ngobrol jalma nu dina gambar.

About