submit


Keur urang gumbira pikeun ngawanohkeun cara anyar ngagunakeun «Video Date» Sora API – via SIP Ngadaptar. Ayeuna anjeun bisa nyambung anjeun SIP-diaktipkeun alat atawa softphones langsung ka «Video Date» jeung make Sora API ngawangun nifty nelepon-penanganan logika. Contona, anjeun bisa meunangkeun nomer telepon dina ampir nagara pikeun maranéhanana telepon. Saterusna, mutuskeun lamun telepon anjeun ring sequentially atawa sakaligus. Anjeun bisa ngadalikeun routing télépon ti anjeun code, dumasar kana poe minggu, waktu beurang, atawa Panelepon ID. SIP Ngadaptar geus sadia ayeuna jeung éta bébas pikeun ngadaptar sababaraha alat per pamaké. Éta cukup pikeun nyieun komo nu paling alat-gila jalma bagja. Sarua Programmable Sora bedah pikeun nyieun jeung narima télépon bakal panawaran. Pikeun ngamimitian, mariksa kaluar setup parentah di handap. Sere nova, baheulana Hirup Operasi Awan, geus diwangun a new extension for eta sacara Kalibet Kontak Puseur maturan. Saméméhna, kontak puseur agén bisa nyokot telepon dina basis browser Kalibet aplikasi (ngagunakeun «Video Date») mandang lokasi maranéhanana. Jeung SIP Ngadaptar, agén ayeuna tiasa make SIP-diaktipkeun telepon di lokasi nu mana wae nu jeung nu sarua nelepon pangalaman salaku lamun éta di hiji kantor jeung infrastruktur lokal. Underneath eta sadayana, SIP-diaktipkeun telepon nyambung langsung ka «Video Date» tanpa kudu pikeun IP PBX atawa misah awan sistem telepon. «Jeung bubuka tina «Video Date» SIP Service ngadaptar kurban, Kalibet konsumén bisa nyebarkeun SIP Ekstensi ka kontak maranéhanana puseur agén, ngungkit a range lega boh teuas jeung lemes-telepon dina pasaran, sarta nepikeun kaayaan di mana «Video Bobogohan» bisa jadi hiji pilihan. » ceuk Jeff Thompson, CTO & SVP Rékayasa di Sere nova, baheulana Hirup Operasi Awan. Di dieu di «Video Date» HQ, urang fans meunang rasa téknologi urang sorangan. Unggal kamar konférénsi di kantor urang geus SIP-diaktipkeun telepon nu ayeuna registers langsung jeung «Video Titimangsa», ngaliwatan nu urang ngakses jaringan telepon umum. Urang henteu deui mayar VoIP panyadia waragad nu dipaké pikeun ngarugikeun kira-kira $ per alat per bulan. Urang teu mayar pikeun nelepon menit jeung nyimpen sakabéh bill dibikeun urang usage – jeung «Video Date» anjeun ngan mayar menit anjeun pake. Plus, eta loba ngagampangkeun ayeuna pikeun urang pikeun dilegakeun ka lokasi kantor anyar. Urang teu kudu salempang ngeunaan sourcing lokal panyadia jeung nanganan pamasangan. Video di luhur ngagunakeun Twills bins ka imah nanganan télépon logika pikeun inbound nyebut ka anjeun SIP-diaktipkeun telepon. Gampang ngonpigurasikeun outbound nelepon ka PSTN ku cara make sample handap ieu aplikasi. Nyebarkeun hal eta ayeuna.

About