Murag asih jeung man nikah, jeung geus pertanyaan timbul: Kumaha Serius eta bakal jadi. Manéhna bakal meunangkeun cerai jeung kuring bener rek. Ieu téh hiji selingkuhan, anak kapanggihna bakal nyieun boh kahirupan ka hiji Drama atawa hiji ending Happy. Tapi pertanyaan kahiji: kuring Kudu nyokot hubungan ieu di sadaya. Anjeun tiasa tangtu lumangsung ngan lamun salah sahiji geus aya nikah-jeung-bodas. Loba lalaki kaluar deui nepi ka saterusna. Lamun anjeun nyaho yén manusa téh nikah, anjeun boga kasempetan séjén dina assessment Risiko. Tapi leuwih gampang eta mah. Countless pertikahan di bumi mimiti nalika hiji atawa boh mitra anu nikah. Sarta ogé, countless hubungan geus aya salila sababaraha taun dina konstelasi man nikah jeung nyonya. Sababaraha awewe cicing salila sababaraha taun dina harepan yén manéhna bakal nyieun jangji-na datang bener jeung nu séjén kaluar tapi manéhna henteu kungsi teu. Manéhna meureun geus kungsi. Aya Bigamist, jeung aya hiji spiritual Bigamist. Tarosan krusial teu Naon kuring teu nyangka ti hiji lalaki nikah, tapi ngaku yén manéhna téh kawin. Keur sababaraha awewe nikah man mastikeun off-wates. Ieu téh hiji sikep mulya. Anjeun mindeng bisa panawaran eta komo. Tapi, dina sababaraha kasus, anjeun nyaho lalaki leuwih alus jeung harmoni teu jadi gede nu beda anjeun bisa tetep nepi. Sakapeung manéhna geus kawin salah nona jeung loba hits saterusna ka maranéhanana anu katémbong salaku dijieun. Constellations hubungan salaku variatif jeung rupa-rupa salaku hirup sorangan. Unggal awéwé kudu, Willy-nilly, mutuskeun kumaha anjeun hoyong jeung kalakuanana. Anjeun kudu nanya ka diri, kumaha deukeut anjeun ka manusa ieu datang babarengan hoyong jeung naha anjeun hayang kamungkinan jadi frustasi lover. Anjeun kudu nanya naha nikah teh lain sabenerna salaku bad salaku manéhna nu pretends anjeun jeung naha atawa teu geus diidinan ka tembus kana hiji nikah nu geus aya. Ahirna, anjeun bakal hayang teu di salah urang sorangan hirup. Moral nu nanya undoubtedly penting. Utamana lamun kids nu di buruan. Pasti urang boga tanggung jawab pikeun naon Lampah urang. Tapi urang ogé boga tanggung jawab pikeun kabagjaan urang. Nu lalaki nu teu satia jeung dina sumanget mindeng rogue, weruh unggal awéwé. Anjeun komo dipikawanoh yen Lalaki nu mindeng teu ngan mental isro rogue, tapi ogé real. Komo lamun anjeun mariksa konstelasi dina sagala varian, hiji kungsi bisa nyaho ti mana carita ends. Upami anjeun keur dina asih jeung man nikah, geus Masalah. Ieu téh perlu pikeun mariksa, naha anjeun geus nulungan sindrom jeung konon Unpopular ti anak sakuduna hirup hiji hirup sih hayang nulungan. Hiji kudu nanya, naha pamajikan bakal sugan leuwih congenial, jeung bakal hadir a beda pisan Cerai. Anjeun kudu nanya ka diri, naon nu. Parasaan nu hiji hal hésé pikeun terjun anjeun kana situasi mana anjeun kukituna rada teu Bangun. Sagalana saha, dina teori, mikir ngeunaan nikah lalaki, lamun di sunda. Prakték ieu hal sejenna. Naha anjeun teu dibahas dina awal hubungan, nikah lalaki, atawa jempé ngeunaan, ngan saukur, nyaéta nu beda-beda. Sooner atawa saterusna, tapi ieu téh hiji tema sahanteuna dina hiji sorangan jiwa. Lamun manéhna ulang-na ngan jeung pamajikan, sarta ngan mangka jeung Tercinta, celebrating, Enya, masih bisa ditarima. Tapi di Christmas, taun anyar sacara hawa jeung salila libur nya, sorangan, hits harder. Utamana lamun geus sababaraha taun saterusna, hiji keajaiban naha hiji kahirupan. Kaayaan panggero pikeun humiliation jeung duka. Tercinta sok datang di tempat kadua, jeung sakabéh kasabaran, no alus pikeun nya. Lalaki nu mindeng konflik-averse jeung ragu pikeun ninggalkeun hubungan heubeul. Anjeun nyangka hiji wanoja nangtung salila sababaraha taun salaku tercinta, ngajaga anjeun jangji jeung teu nyangka urang pikeun ngarti anjeun. Masalah Tercinta jadi rebutan jeung di ahir song manéhna daun anjeun. Tapi aya ogé nu sejen Variasi carita. Sababaraha awewe anu cukup wareg jeung nyonya a tinimbang hiji pamajikan. Anjeun bisa ngarasakeun hirup bébas jeung nyaho urang dipikacinta atoh. Loba hubungan saperti bisa persist atawa taun, tanpa salaki daun pamajikan. Ieu sanajan kanyataan yen babandingan dua sagemblengna pegat. Pamajikan meureun weruh geus aya ti dirina saingan, tapi manéhna téh jempé ogé minangka Susunan. Dina ahir, sakabéh nu dihina, komo lamun maranehna geus datang ka watesan jeung Kaayaan. Unggal psikologis Déwan téh gagal dina nyanghareupan kantun ieu. Naon tetep mangrupa salah sorangan tanggung jawab, naon nu hiji ngajadikeun hirupna. Meureun unggal kadua awéwé nu sakali ieu nyonya a man nikah, bakal hayang nyieun ieu apan kungsi deui. Cupid urang panah sacara leungit tapi masih terus ka laki rabi. Unggal awéwé nyangka ieu kungsi bisa lumangsung. Nepi ka kajadian kitu.

Naon saran anjeun bakal mere ka dirina. Ieu pertanyaan urang kudu ménta diri urang sorangan dina unggal kaayaan hirup anjeun: Ka wani pikeun ngalakukeun hiji hal atawa kuring teu bisa nyokot chances mana wae. Tanpa nyokot resiko, anjeun bisa pangalaman, sanggeus dua taun, cerai jeung komo salaku Pamajikan di sisi-na wakes nepi. Tapi anjeun teu bisa ngalakukeun sabalikna. Hirup pinuh resiko jeung sia nu tangtu, iwal ti maot. Ti point of view tina pamajikan catetan unfolds dina asih lalaki nikah ti nu sagemblengna beda sudut pandang. Mindeng, maranéhanana nyaho sia nya saingan, nepi random uncovers carita. Oge, maranehna percaya, teu kungsi kajadian, atawa anjeun bisa jadi kawas rival, jeung sugan dina kaayaan nu beda, tapi ke heula, anjeun kudu nyieun kabagjaan anjeun sorangan, Nu emosi Kantun mindeng kasus jeung awewe sieun. Lalaki indulges di pelesir zinah jeung mindeng Kantun timbul ngan, mun jeng nu klaim, atawa hirup reproach. Ditipu dina ahir sadaya tilu jeung lamun barudak anu dina kaulinan, kitu oge. Naha aya sababaraha urang dina hubungan happy, jeung sajabana. Di urang free E-Mail Asah, urang jawaban ieu jeung patarosan séjénna kira-kira jejer Partnership jeung hubungan. Urang hayang Anjeun jadi happy.

Di dieu mana anu

About