submit


Lamun hubungan anu bade oge, di sawatara titik anjeun bisa mutuskeun pikeun ngawanohkeun anjeun séjénna signifikan ka kolot anjeun. Tapi kumaha geura-giru teuing geura-giru pikeun pasamoan kolotna? Aya hal anjeun bisa ngalakukeun pikeun mastikeun pasamoan mana ogé? Aya hal séjén signifikan anjeun bisa ngalakukeun? Aya bener aya steadfast di jawab salaku ka lamun boga séjén signifikan anjeun «minuhan kolot». Aya anu kitu, sababaraha hal mertimbangkeun: teu ngawanohkeun batur anjeun casually dating ka kolot anjeun. Upami anjeun keur teu resmi dina hiji hubungan jeung jalma tuluy an bubuka nepi ka kolot bisa jadi detrimental dina dua cara: Lamun Pasangan Mah Kudu Nepungan Kolot Mah? Di handap ieu Kumaha Nyaritakeun maranéhanana geus Siap alesan séjén nu anjeun teu kudu ngawanohkeun anjeun sederhana bobogohan sobat ka urang kulawarga sabab eta ngirimkeun hiji matak ngabingungkeun talatah ka jelema nu keur bobogohan. Nu urang atawa urang teu sederhana? Upami anjeun hoyong pikeun ngajaga hal sederhana mangka parental perkenalan nu nyebutkeun sabalikna ti éta. Jeung upami anjeun hoyong meunangkeun leuwih serius, hiji parental bubuka putting gorobag saméméh kuda. Ulah nyingsieunan anjeun sederhana pasangan dating jauh. Méré hubungan waktu pikeun jadi hiji hubungan kahiji. Nu Dating Anjeun Ekspektasi Luhur Teuing? Lamun anjeun aya dina hubungan hiji tuluy mutuskeun lamun pikeun ngawanohkeun anjeun séjénna signifikan ka kolot anjeun gumantung kana boh karsa jeung seriousness hubungan jeung casualness kolot anjeun. Kolot mah rada serius. Lamun kuring mawa imah batur papanggih eta maranehna bakal nganggap kuring keur serius ngeunaan jalma. Nyaho ieu, abdi ngan ngawanohkeun batur ka kolot mah lamun hubungan ieu pisan serius. Sabalikna, kuring geus dina hubungan jeung jalma nu kolot anu loba nu leuwih sederhana. Kuring papanggih kolotna lamun hubungan ieu masih cukup anyar atawa sederhana tapi ondangan papanggih jeung kolot mah teu ngalegaan. Lamun kuring ngécéskeun yén kuring ngan ngawanohkeun boyfriends ka kolot mah lamun hubungan anu pohara serius, sakapeung gélo baé. Nempo Usum Episode Master of Euweuh basa Rina nanya téh Dev ngeunaan pasamoan-na Indian kolot. Henteu, éta rupa. Lamun éta kagok, kuring teu hayang nyieun anjeun ngalakukeun nanaon yén anjeun teu hayang ngalakonan. Tapi eta ngan ngajadikeun kuring ngarasa kawas anjeun geus isin kuring atawa hiji hal. Kasampak, eta sacara beda-beda, oke? Upami anjeun keur hiji jalma bodas jeung anjeun keur bobogohan jeung si anu, anjeun ngan nyebut bapa anjeun jeung nyaritakeun eta, Hey, kuring bobogohan jeung jalma ieu, jeung maranehna geus kawas, Oh, gede. Hayu atuh ngajak manéhna leuwih jeung eupan manéhna, kawas, hayam jeung pangsit.

Tanda jelas Éta Waktu ka Katuhu pikeun Minuhan Kolot Kumaha aub kolot anjeun kulawarga? Bakal maranéhanana asih nu sejenna signifikan anjeun teuing kana pasamoan eta? Alim awal dina éta indung mah geus potensi pikeun «nikah mah mitra». Lamun guy ieu utamana ganteng, pinter atawa charismatic manéhna bakal rave ngeunaan manéhna. Dina awal eta bakal gede yén manéhna nyokot saperti dipikaresep di sunda mah dipikaresep. Tapi upami atawa rada lamun hubungan indit haseum kuring ngarasa hiji tambahan leungitna. Leungitna ieu komo leuwih heightened lamun adi kuring geus befriended manéhna salaku wargi sobat. Anjeun teu hayang kulawarga anjeun badger anjeun ngeunaan hiji direcahna bad. Naha teu bisa nyieun eta digawé jeung jadi-di-jadi? Jeung lamun anjeun aya pasangan pasamoan kolotna, mangka anjeun teu hayang boga ka megatkeun up jeung sakabeh kulawarga upami atawa lamun hubungan ends. Kumaha loba dupi anjeun kawas kolot anjeun? Ulah anjeun proyék sarupa énergi jeung sudut pandang atawa geus aya stark antara anjeun jeung eta? Lamun aya stark anjeun bisa jadi kudu leuwih waktu ka solidify hubungan anjeun saméméh ngawanohkeun kolot anjeun. Dina dating aya hiji toko-dina periode. Sagala waktu spent babarengan waktu spent subconsciously evaluating pasangan anjeun. Ulah anjeun resep eta? Ulah anjeun ngarasa alus lamun anjeun aya jeung eta? Anjeun bisa tolerate hal anjeun teu kawas? Lamun anjeun ngawanohkeun ka kulawarga anjeun teuing gancang jeung teu balik oge pasangan anjeun dipikaresep bisa dimimitian ka sway leuwih ti eta tangtu lamun hubungan geus geus miboga waktu ka solidify. Kumaha Anjeun Nyaho Anjeun Cinta Jeung Batur? Jadi hayu urang anggap anjeun mertimbangkeun sadaya ieu jeung mutuskeun nya éta waktu pikeun ngawanohkeun pasangan anjeun ka kolot anjeun. Di dieu aya sababaraha tips pikeun mastikeun eta mana ogé: Alus tuah jeung kuring ngaharepkeun ieu mantuan tips. Ulah poho pikeun datang deui jeung ngabagikeun naon digawé pikeun anjeun. Hi Laura, kuring mah teu mikir aya bisa jadi hiji ukuran fits sadaya jawaban pikeun patarosan ieu. Jigana bener gumantung kana loba faktor. Contona, lamun anjeun aya di luhur sakola mangka anjeun bisa jadi kudu minuhan kolot super awal pikeun idin komo date. Sarua mana for lamun anjeun aya dina hiji pisan tradisional agama kulawarga. Asumsina anjeun sawawa jeung teu rumaja abdi nyebutkeun bulan bisa jadi rada lila atawa rada pondok gumantung kana kaayaan anjeun. Ieu hiji sederhana kick-eta kabogoh, atawa serius kabogoh? Pikeun loba jelema bulan nyaeta jumlah waktu diperlukeun pikeun nyaho lamun bener kawas batur atawa henteu. Mindeng sanggeus bulan mark kuring terang kabogoh teu fit nu alus komo lamun tuluy ngajak kuring sejen sababaraha bulan ka telepon upami sadaya off. Kitu ogé lamun kuring terang manéhna fit nu alus sanggeus bulan saterusna mah bakal mimiti transisi jadi leuwih serius mindset lamun kuring geus teu geus aya. Jeung wasalam ka pasamoan kolotna nanya ka diri sababaraha hal: Ulah anjeun ngarasa siap pikeun minuhan eta? Lamun henteu, naha teu acan? Nya eta sabab hubungan teu siap atawa nu aya sawatara faktor nyieun anjeun horéam anu bebas tina hubungan? (I. e halangan basa, ras, pulitik, béda, jsb.) Lamun kiwari dimungkinkeun mangka ieu hal pikeun ngabahas jeung pasangan anjeun saméméh pasamoan kolotna. Abdi teu bakal nyegah atawa reureuh di antarana. Oge, nanya ka kabogoh anjeun lamun paling-na girlfriends ilaharna minuhan kolotna. Ieu mah nembe ningali usum Master of Euweuh jeung Dev ieu dijelaskeun kumaha di India kulawarga anjeun teu ngan ngawanohkeun ka dulur anjeun nu dating ka kolot anjeun jiga nu teu aya dina bodas kulawarga. Sarua pasti mana keur kulawarga Muslim. Lamun urang mawa imah batur nu aya anggapan yén urang kudu tempo nikah, kudu serius. Tapi dina loba kulawarga teu aya asumsi leuwih, «hey kolotna papanggih kabogoh mah». Jadi coba pikeun gauge naon pasamoan kolotna hartina di dunya-na. Meureun bener no deal gedé, atawa meureun eta. Kitu ogé lamun anjeun keur teu siap boga manéhna papanggih kolotna anjeun jadi pisan transparan salaku ka naha. Mudah nyigeung batur atawa jadi salah ngartikeun mun anjeun teu nerangkeun naha eta sacara teuing geura-giru. Kuring papanggih husbands mah kolotna bener ahir kana hubungan urang tapi éta sabab cicing bener jauh jeung sabab pasamoan eta tersirat nikah ieu deukeut. Ngarasa luncat ka email kuring langsung sarta babagi leuwih specifics anjeun kaayaan jadi kuring bisa méré anjeun leuwih nasehat husus. Good tuah jeung hatur nuhun pikeun ngahontal kaluar. Timer diproklamasikeun epically bingung bobogohan survivor tos Pamajikan & Ibu. I blog ngeunaan sagala disconnects di bobogohan, teu méré naséhat (ti sisi séjén) pikeun mantuan single manggihan cageur, bagja, hubungan langgeng.

About