Kuring hayang nanya mojang naha manéhna hayang papanggih jeung kuring, sabab kuring nempo eta bener jarang, kuring hayang nempo anjeun tulisan, tapi kumaha atuh nu tanpa komando geus umum, tapi masih pohara ditangtukeun. Kuring bakal kurang nilai dina ‘dimaksudkeun’ jeung leuwih uteuk-power dina niceness, kahadean, investasi. saprak urang nempo jadi saeutik, teu sangka ka sorangan, kuring gé nulis anjeun leutik ieu surat. Kuring bakal bener jadi sangar happy jeung Anjeun dahar hiji és krim. Tangtu, kuring ngajak Anjeun. Kuring bakal bungah bener badag, lamun anjeun pikeun nyebutkeun Enya. Mangga kuring nelepon. Anjeun Amatir. Pangaruh baheula. Eta nangtung kaluar ti abu dimensi. Oge, kuring mikir teu anchatten, tapi sabenerna surat. Jeung pilihan pilihan tulis, milih jeung éndah cap,-Leungeun ditulis. Katuhu, tapi éféktif. Nanya eta naon maranéhanana dina libur atawa dina weekend, jadi tata jeung lamun anjeun aya dina poé-euweuh ngajadikeun anjeun bisa ménta anjeun naha anjeun hayang ngalakukeun hiji hal jeung anjeun) anu hésé, alatan manéhna boga kahayang jeung kuring papanggih, jadi kuring kudu saeutik ngayakinkeun nyieun. anjeun bakal geus ngalakonan Alus mana anjeun mikir anjeun hayang ngalakonan atawa bisa jadi boga untung) Boga pamanggih, meureun hal dina arah ‘Hey, kuring gé balik mangka terus ka bioskop, teu hayang datang jeung kuring jeung anjeun’ jenis barang kawas éta. A loba tuah) kaula geus saprak sababaraha minggu dina hiji mojang. Kelas di sunda (I am.). Urang nulis t mungkin jeung kuring nempo eta mindeng pisan di sakola. Urang nangkeup pikeun recovery jeung, mindeng, hiji leutik paguneman bakal lumangsung, tapi ieu téh alatan tekanan waktu, antara jam teu ngan lila gagal. Ayeuna yén anjeun ka kuring jenis nu hayang hiji hal ti dirina tapi teu ti anjeun, jeung kuring geus nanya: kuring Kudu nepungan anjeun. Lamun Enya, kumaha, kuring nanya ka anjeun, di pangalusna, jadi kuring méré eta ayeuna harga naon kuring ngarasa. Kuring teu nyaho kumaha geus nu pangaruh dina anjeun. Urang geus ditulis nepi ka ayeuna, relatif saeutik, antukna kuring dijawab. Kuring kudu nulis ayeuna ngan saukur re-Hay, naon up. jeung lamun anjeun ngawalon jeung urang meunang jadi paguneman, nu kuring teu bisa nulis ngeunaan saterusna, jeung nya, nu manéhna manggih kuring boring. Hey, kuring geus sababaraha bulan ka tukang, loba kontak jeung gadis ti Taun mah, urang papanggih dua kali, tapi ayeuna mah geus teu leuwih kontak jeung nya. Kumaha bisa mah nulis anjeun ayeuna di pangalusna, atawa banding ka, pikeun nepungan anjeun, jigana deui. Enya kuring mah hiji gadis tapi manéhna nyerat ka kuring ngan jarang. lamun kuring kontak anjeun mangka urang bakal nulis nyata posisi jeung ieu lucu. anjeun ogé patarosan jeung saterusna. tapi kuring nanaon, teu hayang nulis naon kungsi anjeun mikir. Hi. A babaturan milik ceuk nu katresna geus Sex jeung silih basa aranjeunna papanggih: nu bener. Hey guys, I hayang papanggih jeung kuring di sababaraha minggu saterusna jeung katresna tapi teu nyaho persis naon anu bisa urang pigawé. Urang geus teu katempo salila kira bulan, tapi kuring masih kawas éta pisan, anjeun ampir bisa nelepon eta cinta. Kumaha kuring nyaritakeun nya nu abdi bogoh nya.

Eta nu lucu, kuring teu nyaho persis naha manéhna mikanyaah ka kuring atawa teu. Manéhna nyerat ka kuring, dina sagala hal, mindeng hiji hal kawas. Pikeun Info: aku hiji, Hey, Budak hayang papanggih jeung kuring nulis ka kuring yen eta bakal nyieun manéhna bagja pisan upami urang bakal papanggih, kuring nulis dina WhatsApp tapi pohara jarang. Ku kituna, dua minggu break jeung saterusna manéhna sakali deui mimiti sanggeus talatah mah kamari maca, jeung sakali mah geus balik deui ditulis sanggeus manéhna geus maca mah talatah deui nu anyar. Ayeuna urang nulis ogé langka, tapi, t mungkin, tapi malah jadi dua Snape poé ieu, tapi, he, Snape, atoh, cukup jarang. Naon anu kudu kuring nyokot jeung eta ayeuna. Manéhna ayeuna hayang kuring jadi meureun aya hubungan atawa henteu. Nya Urut kabogoh ieu stalking kuring jeung saterusna manéhna jadi serba pissed di nya jeung ka dirina ninggalkeun kuring sorangan, jsb. Papanggih kuring geura-giru jeung ngalamun, tapi hayang nulis nepi ka saterusna, masih jeung nya. Kuring teu hayang, tangtu, ayeuna sadaya jejer diantisipasi pikeun Rapat. Batur sacara Gagasan. Heym kami heubeul taun jeung amanah kuring ngalamun. Sok geus masalah di sakola, ieu bullied, jsb. Geus mah boro nu mana wae nu babaturan jadi eta mah sakadar keur katresna. Saha meunang tips dina kumaha kuring bisa saeutik leuwih kabuka arah katresna. Aya cara gampang jeung jalma ti ngobrol jeung sugan batur dina umur mah di mah Deukeut.) LG Justin ayeuna Geus sababaraha bulan, jeung gadis kontak. Urang boh dina klub sarua, tapi hal anu Béda. Nempo urang unggal minggu. Tapi anjeun jarang boga kasempetan pikeun ngobrol di karapihan ka dua urang. Kusabab kitu urang hayang papanggih us ayeuna dina liburan dina minggu. Anjeun teu paduli naon kami ngalakonan. Keur ayeuna nyoba mikir naon anu Pangalusna. Simkuring ngaraos geulis yakin pikeun kuring sarta geus ditulis pikeun gadis oge. Samentara éta, kuring meunang jumlah nya jeung sagalana luhur. Ngan anjeun nu nyerat ka kuring pisan jarang, i.e. sakali sapoé menit atawa jadi, tapi ayeuna manéhna geus teu ditulis ka kuring poé. Kumaha carana nyieun mulangkeun gancang. Kuring mikir nu gadis ieu bener alus. Mangga gancang ngajawab: nulis ka jantung jeung minggu alat jeung kuring pasti jeung nya jadi satengah kali jeung urang papanggih abdi hoyong nyebutkeun ieu ka hiji mojang, nu kuring mikir nyaéta nice tapi urang masih teu nyaho urang.

(Heubeul taun)

Aku Valletta sacara malu jeung kuring jangji ka perhatian kuring. nah, patarosan mah kumaha kuring ngobrol jeung gadis jeung kumaha kuring kudu ngatur paguneman jadi kuring bisa meunangkeun jumlah anjeun, utamana naon anu bisa kuring ngomong dina hiji paguneman. jeung sanajan kuring geus isuk-isuk jeung hiji budak dina tanggal hiji, ogé, naha éta téh hiji ditangtoskeun tanggal, kuring teu nyaho, atoh, urang papanggih dina isuk-isuk. Tapi Masalah nyaeta manéhna nyerat lamun manéhna ieu online, ngan lamun kuring surélék anjeunna. manéhna nyerat ka kuring jarang, hayang papanggih jeung kuring isukan. naon nu hartina ieu, yén manéhna nyerat jadi saeutik. Kumaha kuring bisa ménta a gadis naha manéhna hayang peuting datang ka kuring, jeung film bakal kasampak. Jeung gadis ieu kuring geus nulis bari jeung ngobrol jeung nya di sakola. Aya hiji budak, kuring teu apal manéhna diaku kuring tapi éta kabéh aya ku sisi-na. Kuring nempo manéhna sakapeung, tapi bener jarang, jeung saterusna ngan jeung babaturan. Kuring cinta ka manéhna bener pisan jeung hoyong nulis jeung manéhna jeung nempo manéhna. Tapi Kuring teu hayang saraf. Urang nulis pisan jarang jeung lamun kuring surélék manéhna ayeuna, kumaha I nyieun karya pangalusna tanpa salaku burdock. Abdi hoyong deui kontak jeung manéhna, jeung kuring sieun yén manéhna henteu deui nu nyerat ka kuring: (kuring nyaho yén ieu saraf patarosan, anjeun boga kuring, tapi ayeuna kaula dina Kaayaan kawas ieu, anjeun kudu ditanya naha urang hayang nepi ka nyieun Parobahan dina mangsa nu bakal datang, jeung hal eta geus dijawab dina satuju, tapi nu nyerat jeung kuring Hello, jadi kami heubeul taun sarta ayeuna mah geus papanggih ngeunaan karnaval eta sacara super geulis gadis (manéhna téh). urang geus ditulis méméh karnaval babarengan, sabab kuring geus ditulis surat saukur hiji minggu saméméh. urang geus ditulis ka silih jeung us pikeun karnaval dina peuting, di Pihak pasamoan. urang geus papanggih aya, menari jeung ogé dicium (sababaraha kali). urang ogé nulis masih babarengan, tapi kuring geus nurun tina patarosan masih sieun anjeun sanggeus pasamoan saterusna, alatan kuring mikir kuring disebutkeun ka Intrusive jelas katingal atawa jadi. Kuring mikir keur kuring naon anu bener nepi ka mojang jeung manéhna kasampak nanaon tapi averse ka kuring ngeunaan Kumaha mah kudu jeung kolot mah nyebutkeun kuring geus Papanggih jeung hiji mojang, kuring keur taun geus kungsi ngomong ieu, sabab kuring kungsi bener jeung katresna, ka kuring ieu jenis saeutik saeutik uncomfortable. Kuring asa anjeun bisa mantuan kuring bit a

About