Kumaha pikeun meunangkeun leupas Cina nomer telepon jeung téks-Video

Eta mana anu ti pérak ka pérak

Kuring keur deeply impressed jeung internasional industri telekomunikasi, komo lokal DIDs pikeun asup jeung telepon kaluar patalimarga

Aya ogé sababaraha situs kurban service sarua, tapi eta pasti ngeusi a fee bulanan.

nyimpen mah asli Cina mobile service pikeun minimum a fee bulanan, telepon mah operator mobile ngamimitian maké internasional lila-jarak service (kudu dicokot ku batur dina Deposit), jeung mawa anjeun ka Cina kartu SIM ka Kanada.

Narima talatah teks bébas, tapi kuring geus mayar Ngarampog hiji bulan pikeun ngajaga Cina mah jumlah mobile hirup.

Pastikeun anjeun nyarita saeutik lalaunan jeung ngucapkeun

Kuring pribadi make Tencent jeung kulawarga mah di Cina, kitu oge jeung pamajikan mah jeung babaturan Cina di dieu di AS, eta waragad euweuh lamun anjeun geus hiji rencana data. Ieu téh hiji APP gede jiga Skype, tapi anjeun teu kudu nyieun Deposit Bank, jeung ngagunakeun video ngobrol jeung ngirim gambar gampang. Urang sadaya dipaké Skype, tapi eta seemed ka urang yén Tencent sacara imah ieu leuwih merenah. Anjeun teu kudu telepon sélulér Cina jumlah ngagunakeun APLIKASI. Anjeun nomer telepon sélulér, di mana anjeun aya, nyaéta cukup. Kuring poho ka disebatkeun yen upami anjeun gaduh hiji iPhone, atawa kawas dina basa inggris, anjeun bisa make pangakuan sora pikeun ngirim téks. Ngan ngarobah input anjeun ka Cina, pencét mikropon tombol jeung nyarita. Anjeun kudu henteu deui ka nulis dina Pinyin atawa make tulisan leungeun.

Dina basa inggris, kuring manggihan eta cara gancang jeung gampang pikeun ngirim talatah teks, jeung ogé geus diucapkeun junun sababaraha kali.

Dina hiji sisi, loba loka geus ditarima hiji nomer telepon nu datang ti nagara sejen, saperti"Tencent Imah", jeung saterusna. Anjeun bisa lalajo kuring ngomong. Di sisi séjén, lamun anjeun datang ka China atawa geus aya hiji Cina babaturan. Anjeun bisa nelepon manéhna pikeun mantuan anjeun, jeung saprak di Cina anjeun bisa meuli kartu telepon di mana waé, komo mun anjeun teu boga Cina ID card. Anjeun teu bisa ngadaptar anjeun telepon sélulér Cina online sabab pamaréntah Cina nanyakeun keur pribadi anyar telepon ngadaptar jumlah pikeun merangan komunikasi panipuan. (dimimitian) saran Mah pikeun manggihan cara sejenna pikeun ngadaptar, atawa nginjeum ti batur anu geus ditarima hiji jumlah Cina (jigana ieu téh langka di Amérika) pangalaman pribadi Mah nyaéta pikeun masang versi asing (jiga, contona, Tencent imah, eta bisa jadi kadaptar jeung asing nomer, tapi anjeun teu bisa nungkulan jeung mangpaat finansial saperti beureum bag jeung dompét) atawa ngan méré up (sababaraha kaulinan mobile). Anjeun bisa jadi teu kudu eta. Upami anjeun hoyong pikeun nolak dina Cina situs web, biasana aya ngadaptar bentuk sadia. Salah sahijina geus nomer telepon anjeun dina eta. Tapi aya alternatif: maké alamat surélék anjeun. Kuring teu mikir anjeun manggihan eta dina"surelek"pilihan. Anjeun oge bisa asup jeung sosial popular lianna akun. Kawas QQ, Imah Tencent jeung Sinus-a microblog.

Ieu pohara kapaké sabab métode ieu hade dina gancang loka di China.

Nu trik nu ngagunakeun hade e-dompét solusi, saperti PayPal, Zella (us bank), Tencent Mayar jeung Alipay. Pikeun ukar kantor jeung bank tradisional, eta mertahankeun ilahar duit pool pikeun unggal mata. Contona, customer a hayang nyieun hiji bursa USD, CNY, bursa Bank nyokot USA. Kumaha I bisa meunangkeun Cina nomer telepon anu bisa nampa talatah teks jeung kamungkinan télépon ti telepon sélulér Cina lianna sedengkeun di Amérika Sarikat? Kumaha I bisa meunangkeun Cina nomer telepon anu bisa nampa talatah teks jeung kamungkinan télépon ti telepon sélulér Cina lianna sedengkeun di Amérika Sarikat.




video chat roulette tanpa ngadaptar asup loka Dating online video chat kamar Bobogohan best chat roulette video pasangan Dating chat roulette pasang chat roulette gadis bébas video chat tanpa ngadaptar jeung bébas Chatroulette tanpa ngadaptar Kuring hayang papanggih gadis