submit


Urang ve geus di bisnis ieu seni pikeun ampir genep taun, nu hartina urang geus ngomong hiji hal atawa dua ngeunaan hiji hal atawa dua: jiga kumaha jadi queer awewe anu meets, kahayang jeung romances awewe atawa sabalikna-dicirikeun manusa kaluar aya. Jadi we panginten d jadi tiis ka compile a Lesbian Dating pikeun anjeun, comprised of sadaya hebat pisan kumaha-ka nungtun urang geus diterbitkeun leuwih taun ka loba aturan. urang ogé geus medalkeun loba hubungan nasihat ngeunaan cara jadi gay jeung loba topical pribadi karangan jeung laporan ti sawah — kira lesbian tinder, keur bi dina OK Cupid, bobogohan bari sober, bobogohan di autisme spéktrum, naon nu ku anjeun diajar ti pindah di jeung kabogoh anjeun, antara loba batur— tapi ieu tulisan téh sadaya ngeunaan kumaha-toys. (Upami anjeun keur néangan direcahna nasehat, anjeun leuwih alus tahan kuda pikeun isu saterusna leuwih Alus Babarengan.) Nu jawaban nu pasti jadi urang kungsi boga jawaban deui: kumaha sih mun anjeun papanggih katresna séjén anu kawas katresna? MAWA KALUAR YER LESBI. Hey saha hayang gadis saeutik-on-gadis budaya. di calana anjeun? Oge anjeun keur teu goanna meunangkeun nu mana wae nu lamun anjeun teu boga calana anjeun dina. Éta salah sahiji loba tips Phoenix bakal kawas pikeun ngabagikeun sareng anjeun — cara pikeun pencét dina chicks jeung meunangkeun katresna balik dina kaping jeung anjeun atawa meureun hiji poé geus dinner, dahar pizza, papanggih mom anjeun, sarta seneng-bang. Ieu oke jadi ambek. Ieu oke pikeun ngarasa misled. Ieu oke pikeun ngarasa bodo. Ieu oke pikeun ngadengekeun ‘Jar tina Hate’ dina malikan. Hey anjeun a gadis anu diaku katresna? Ulah anjeun hoyong maranéhanana katresna datang leuwih jeung meureun méakkeun peuting? Di dieu kang hal SAHA bisa ngalakukeun pikeun ngaronjatkeun chances maranéhna meunang sababaraha lesbian sunda. Eta hésé kaluar aya keur aktip sacara séksual lesbo — kumaha anjeun meunangkeun aman sex info anjeun kudu lamun anjeun geus sieun gim jeung lesbi anu teu dipalire di bandung ahir? ALUSNA URANG GEUS MEUNANG HIJI DOKTER DI IMAH. Ogé kartunis. Bener anjeun kudu ningali kartun. Lamun anjeun teu bisa laju tanggal, anjeun kudu. Jeung pikeun mantuan anjeun kaluar, urang nepi jero kana masarakat urang jeung disusun sababaraha tips jeung blurbs pikeun meunangkeun anjeun ngaliwatan leuweung. Geus gotten leuwih buta gawang diajar kumaha papanggih jalma awewe? Anjeun ayeuna nyanghareupan loba pisan tugas ngayakinkeun eta jelema awewe lengket kira-kira — bener? Lesbi geus gagal dina roman cukup lila, éta waktu anjeun diajar kumaha carana ulah nepi ka katuhu. Urang saena pos pikeun nu. Sabaraha lila geus eta geus saprak anjeun kamari geus sex? Nu dimimitian ka ngarasa saeutik guligah? Dulur dimimitian pikeun kasampak kawas tipe anjeun? Dupi anjeun narik ti accu kadali jauh pikeun nunda kana vibrator? Dupi anjeun ngembang irrasional jealousy ka arah jalma anu ngabogaan sex bari ogé ngarasa stressed kaluar jeung tense lamun anjeun mikir ngeunaan nyungsi hookup anjeun sorangan? Sumur, kuring geus meunang sababaraha pilihan pikeun pasamoan saterusna anjeun hookup jeung sanajan ieu teu definitif daptar eta, kudu mere anjeun sababaraha gagasan anyar — atawa kasempetan. Di nu caang mah sorangan fiascoes, paling mindeng ngeunaan «isuk sanggeus,» kuring geus megatkeun pikeun coba jeung megatkeun sex (jeung pulitik) turun kana eta sacara komponén bagian. Kudu mah saukur indit ka kamar mandi jeung kungsi datang kaluar? Kudu mah palsu serangan jantung? Bejakeun ku maranehna mah meunang mah periode jeung éta ngan hiji éndah MESS yén kuring kudu eureun jeung ibadah? Pikeun maranéhanana anjeun anu hayang saeutik hidayah dina anjeun queer bedrooms, anjeun bisa manggihan mastaka anjeun bisa jadi bantuan. «Aya naon tanda anjeun?» sagemblengna valid pick-up garis, jeung teu ngantep saha bae ngabejaan anjeun disebutkeun. Pikeun pituduh ieu, kuring geus dipilih pikeun nungkulan sun tanda wungkul, minangka rupa-rupa kombinasi aub jeung bulan tanda jeung ascendants jeung planét téh sengit komitmen, ngomong saeutikna. Mun anjeun geus genuinely kabetot dina anjeun kompléks kasaluyuan jeung batur nu sejenna, mikir ngeunaan lalaki hiji béntang chart dipigawé, salaku eta bakal ngabejaan ka anjeun diadilan leuwih ti panonpoé asup sorangan. Salaku sajauh kuring ngaraos prihatin, cegah illegality, aya no hal saperti hiji umur beda keur badag teuing kajaba eta presents masalah pikeun pasangan. Nu leuwih badag nu béda, nu leuwih masalah poténsial. Tapi kecap konci poténsial. Kuring geus nunda babarengan sawatara saran pikeun cis awewe dina pamikiran ngaliwatan sababaraha dasar trans isu, kaasup gagasan dina approaching trans awewe di layeut atawa intim konteks. Jeung kuring hayang jadi jelas yen gawe ngaliwatan barang ieu manglaku sarua dina konteks sederhana hookup sabab teu romantis date. Juggling multiple hubungan di tingkat nu beda-beda jeung loba jalma beda merlukeun hiji sturdy hubungan set skill nu ngajadikeun poli hubungan nu PhD interaksi manusa — teu leuwih alus ti tipe séjén hubungan, tapi pasti leuwih pajeulit. Di dieu aya lima prinsip central ka suksés consensual non-monogamous partnerships nu bisa ngaronjatkeun dasarna hubungan nu mana waé. Jadi, sederhana bobogohan téh paéh, jeung kuring dina misi ka mawa eta deui jeung ieu pituduh gunana pikeun klasifikasi naon sih anu bade di sareng anjeun sarta gadis éta. Kadang ngabogaan hiji «Video Bobogohan» propil teu ngeunaan dating, jaringan, atawa nyieun babaturan. Kadang anjeun mikir hal ieu, tapi saterusna eta angin nepi keur teu. Kuring di dieu pikeun ngabejaan ka maneh naha teu aya kagagalan dina «Video Dating», ngan sudut nu beda tina kasuksésan. Méré waktu nya, méré nya cinta jeung pangrojong jeung lamun manéhna siap pikeun whack katumbiri bandéra bemper stiker dina mobil nya, mangka manéhna bakal. Di mana urang ngabahas nu paling umum misconceptions ngeunaan polyamory jeung no monogamy dina usaha pikeun mantuan dulur. Kitu dulur urang luar «Video Bobogohan» game, kami proposing a jigana pendekatan anyar ieu dating online game pikeun jalma daék eschew norma jeung nyokot hiji kasempetan. Auto straddle anggota tim babagi pikiran urang ngeunaan lamun urang sext, naha urang sext jeung naon sexting hartina pikeun urang. Abdi gé ngaku, sakapeung mah bagian paporit tina hubungan katukang geus jarak, tapi kadang-kadang jarak ieu naon urang peupeus up. Aya no bener atawa salah cara pikeun jadi dina hubungan jarak jauh — meureun anjeun thrive dina kamerdikaan atawa meureun anjeun ngan perlu cuddles peuting. Di dieu aya sababaraha kauntungan mah dina kumaha carana sangkan eta pagawean jeung lamun nyaho yén éta leuwih. Naon urusan saméméh anjeun pindah di babarengan nyaéta yén anjeun geus siap sabab lamun teu, anjeun bisa jadi teu ngalaman simbiotik bliss nu Natalie jeung kuring teu ngalakukeun, mangka meureun anjeun bakal meunangkeun hiji impacted bowel sabab anjeun teu ngarasa cukup deukeut ka obrolan ngeunaan uncomfortable shit (hartina). Anjeun hoyong pikeun toél eta, bau eta jeung, lamun anjeun keur kuring, ngegel ceuli maranéhanana. Naha teu gaya géografi jeung fisika rally ka boh anjeun cries jeung melu dunya nepi kawas origami nepi ka hareupeun panto imah anjeun nyium? Dina kahiji mah installment Kumaha Tetep Hiji Gadis Pikeun Sapuluh Taun, kuring ngajajah anggapan solidaritas ngaliwatan individualisme, selflessness jeung kreativitas. Naékna téh hiji Yahudi lesbian jeung taun heubeul CEO, CFO jeung Editor-in-Chief of Auto straddle kitu ogé hiji-unggul pangajén panulis, blogger, fictionist, copywriter, video-maker, low-key power lesbian jeung aspiring cyber-kinerja artis anu tumuwuh nepi in Michigan, leungit pikiran nya di New York jeung mangka dipingpin Barat. Karya nya geus mucunghul dina salapan buku kaasup ‘Nu leuwih Badag nu leuwih Alus The Tighter The baju Haneut: Lucu Awewe dina Kageulisan, Gambar Awak & Bencana Sejenna Keur Bikang,’ majalah kaasup Marie Claire jeung Kurva, jeung sakumna wéb kaasup Nilon, Queerly, Saraf, Anjing, Emily Buku jeung Jezebel. Manéhna kungsi pohara populér blog pribadi sakali kana hiji waktu, jeung saterusna manéhna recapped L Kecap, jeung saterusna manéhna miboga pamanggih pikeun nyieun ieu tempat, jeung ayeuna di dieu urang sadaya aya. Di, manéhna bieu keur GLAAD Award pikeun Beredar Digital Jurnalisme. Turutan nya dina twitter jeung Instagram.

About