submit


Jadi kaula jeung kuring mindeng papanggih katresna anu mimitina sigana kabetot dina kuring, tapi saterusna maranéhanana sok ngomong maranéhanana hayang kawin kuring. Teu tanggal kuring, teu bisa sare jeung kuring. Naon anu bisa kuring pigawé pikeun ngarobah ieu? Waktu nu sanes gadis ngajadikeun hiji comment kawas éta, nyebutkeun bener? Kuring teu kungsi mikir sorangan salaku nikah tipe. Mangka seuri jeung ngarobah subjek. Maranéhanana baris eureun dina lagu maranéhanana jeung kasampak di anjeun jeung heran lamun anjeun aya serius jeung saterusna sababaraha bakal coba pikeun meunangkeun anjeun pikeun ngarobah pikiran anjeun jeung hoyong tanggal anjeun. Jigana lamun katresna bisa disebutkeun yen maranehna teu nempo anjeun salaku tangtangan jeung mikir kahirupan bakal aman jeung boring jeung anjeun. Témbongkeun leuwih ti hiji daredevil sisi jeung recklessness sarta anggap eta tempo aya nu leuwih ti meets panon ngeunaan anjeun. Oge, anjeun kudu jadi pisan menarik atawa beunghar atawa hiji hal kawas jalma séjén geus ceuk. Tapi meureun anjeun kudu yakin yén katresna nu anjeun date atawa nempo nu museurkeun anjeun pikeun alesan katuhu. Hubungan nu kudu diwangun off sambungan nu anjeun kudu jeung ieu ngeunaan asih silih for saha nu bener nu. Lamun anjeun boga pakasaban bener alus sarta nyieun jumlah badag duit jeung ngagambarkeun nu ka awewe, maranehna bakal bisa narik ka anjeun pikeun nu alesan. Anjeun ngan perlu pikeun manggihan gadis anu mikanyaah ka anjeun keur ANJEUN. Meureun anjeun keur saukur settling turun tipe nyaho. Meureun katresna nempo anjeun jeung maranehna geus kawas Enya apal, kuring teu meunangkeun gering manéhna. jujur aku teu nyoba pikeun nyieun ieu lulucon a kuring geus ngan kungsi ngadéngé ieu saméméh. aya naon u kawas alus jeung kids anjeun atawa hiji hal?? Meureun u kudu coba nétélakeun katresna ti gerbang nu teu ningali ka settle turun. Nyaritakeun eta u rek batur nu bakal balik dina petualangan jeung anjeun. hihi tapi mikir maranéhanana kudu nyaho saméméh hal mimitian meunang serius. meureun maranehna mikir anjeun alus di bed atawa geus gedé balita. Hihi atawa meureun anjeun meunang heaps duit hihi. atawa duanana: o) dude sora kawas anjeun tenang lucky jeung alus-natured, jsb. Tapi anjeun katuhu, teu rurusuhan, nyokot taun saméméh anjeun komo mikir meunang nikah. Committing ka batur pikeun hirup, nyaéta badag komitmen. isu mindeng potong nepi sababaraha taun ka handap line. Katuhu anjeun teu rurusuhan eta. Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing, Ngarugikeun ka minors, kekerasan atawa ancaman, pelecehan atawa invasi privasi, impersonation atawa misrepresentation, panipuan atawa phishing,

About