submit


Sadaya eusi dina website ieu, kaasup kamus, thesaurus, sastra, géografi, jeung nu séjénna data rujukan ieu pikeun tujuan informational wungkul. Inpo ieu kudu teu jadi dianggap lengkep, up to date, jeung teu dimaksudkeun jadi dipaké dina tempat datangna, konsultasi, atawa nasehat legal, médis, atawa nu mana wae nu professional séjén. hubungan antara hiji knower jeung objek pangaweruh-na, salaku contrasted jeung pangaweruh ku katerangan (ngagunakeun dina frasa — jalma jeung saha anjeun acquainted ‘kuring geus kasulitan remembering ngaran sadaya mah kenalan’ ‘urang babaturan kulawarga’ — (biasana jamak) hiji jalma anu boga pangaruh jeung ka saha anjeun disambungkeun di sababaraha cara (saperti ku kulawarga atawa silaturahim) ‘manéhna geus sambungan kuat’ Nu ngora lalaki ngarambat dina sababaraha tutor, atawa kuburan hamba, kuring ngidinan ogé ku kituna manéhna jadi saperti hiji nu hath basa, jeung hath geus di nagara saméméh whereby manéhna bisa jadi teu bisa nyaritakeun eta naon hal nu teu pantes ditempo, di nagara mana maranéhanana balik naon teuing tina kulawarga basa Si Nona, jeung jerman countess jeung putra nya, tatu dina perang pamungkas, jeung tina diajar Swede, jeung M. Eta teh luar biasa, kumaha oge, nu manéhna sanes hanacaraka dina Catherine sacara tulisan ku unggal pos, atawa exacted jangji nya ngalirkeun karakter unggal anyar Manéhna geus teu loba sapatemon jeung kulawarga nu mana wae nu leuwih nu bunderan-na blora telat jam, jeung badag pihak dinner, dijieun manéhna teu pantes pikeun nu mana wae nu Dina saban pasamoan jenis Willoughby ieu kaasup jeung betah jeung familiarity nu alami dihadiran pihak ieu anu persis diitung méré ngaronjatkeun sauyunan na jeung Dashwood sacara, ka mampuh manéhna kasempetan witnessing excellences tina Marianne, nyirian-na animasi reueus nya, jeung narima, di paripolah nya ka dirina, nu paling nunjuk jaminan nya kaasih. Sadaya eusi dina website ieu, kaasup kamus, thesaurus, sastra, géografi, jeung nu séjénna data rujukan ieu pikeun tujuan informational wungkul. Inpo ieu kudu teu jadi dianggap lengkep, up to date, jeung teu dimaksudkeun jadi dipaké dina tempat datangna, konsultasi, atawa nasehat legal, médis, atawa nu mana wae nu professional séjén.

About