Hubungan sieun - mana sieun hubungan

Hatur nuhun pikeun honouring kuring jeung waktos anjeun

Hubungan kahariwang hartina, salaku kecap nunjukkeun, nyaéta sieun hubungan jeung lolobana di hareup deukeut jeung hubungan abadiKadang-kadang hubungan sieun atra, jalmi nu Dimaksud bakal jadi malu atawa teu komo hubungan deukeut. Kadang, hiji hubungan sieun nyumput di balik pernyataan saperti kitu mah teu kudu ka saha bakal bagja atawa Mah mate jiwa ngan geus teu dipintonkeun can nepi, atawa Pangalusna nu geus dicokot. Manéhna associating jeung hubungan nu deukeut, contona, tanggung jawab gede, renunciation, realisasi na kahayang jeung pangabutuh, nu ahir kabebasan, cahaya-heartedness, tatu, jeung perasaan kasalahan. Naha jadi Prihatin, dina hubungan hiji, kontras jeung loba jalma sejen Résiko view, mindeng boga anak akar di Budak leutik atawa komo di akherat pangalaman jeung Pasangan a. Kahiji pangalaman di kontak jeung kolotna atawa rujukan séjénna jalma hiji learns dina Budak leutik. Jadi, contona, hiji patokan bisa ngakibatkeun anjeun pikeun ahir atawa setrum, dangong négatif anak ngeunaan Takwa dina urang. Ogé bad nikah kolotna, dina loba ieu gelut, atawa leungitna indungna ngaliwatan separation bisa ngakibatkeun hubungan sieun jeung hubungan deukeut bisa dihindari. Motto ieu: leuwih Hade no hubungan ti nyeri of tampikan atawa rugi tina pasangan. Saha nu sieun hubungan, nu bakal coba sagalana, ka ngarasa no sieun. Nyebar, tapi lolobana inappropriate strategi ngalawan kahariwang nu dijauhkeun, contona, jeung kabur.

Lain Gefühlig ka jalma séjén, tapi mimiti ngarasa kabéh leuwih uncomfortable, leuwih deukeut hubungan.

pikeun Pasangan ieu utamana nyeri pisan, sabab ieu karasaeun alatan parobahan dadakan di paripolah menyakiti jeung saméméh separation sirah ieu encountered. Saha anu nalangsara ti hubungan kahariwang, dina partnerships sok pangalaman sarua.

Ieu téh ngan lamun manéhna jadi sadar-na ngabahayakeun pola paripolah jeung sadar, nu tanggung jawab pikeun Kagagalan anak partnerships nyokot leuwih, manéhna bisa diajar sorangan atawa kalayan bantuan a therapist nungkulan hubungan kahariwang.

Hubungan kahariwang Test bakal mintonkeun anjeun naha anjeun milik urang, ngahindarkeun eling hiji partnership deukeut, sabab sieun N manéhna. Ku alatan éta, jantung mah ieu kahayang pikeun digawe salaku a psychotherapist. Naon atuh nu utamana kahayang nu urang manggihan pangabisa maranéhanana pikeun cope leuwih alus jeung diri jeung batur akur téh kudu ngamotivasi. Ieu ogé tujuan mah Pembimbing. Kasaimbangan mah néangan gawé, kuring manggihan isuk Tapa, Nordic Leumpang, Jin Shin Jyutsu jeung baking muih lezat. Hi, kuring geus sanggeus taun mah pamajikan. Kuring geus ngan saukur digawé, jeung urang geus nganggur di Umum, iwal dua éndah barudak yén urang sunda. Ayeuna, sanggeus sababaraha bulan, urang ngarti ka urang jeung lumangsung nu aya kaitannana ka urang. Kuring papanggih hiji awewe, kuring manggihan sadaya ieu jeung ngarasa naon kuring kungsi lasut taun. Ayeuna manéhna nu sieun pikeun muka kaluar dina hubungan hiji, atawa pikeun muka Sorangan ka kuring.

Masalah perenahna jeung nya di mangsa katukang.

Manéhna masih nikah, dina kertas wungkul. Manéhna dipaliré ku salakina. Tuluy manéhna papanggih jeung hiji lalaki, murag asih jeung manéhna, tapi sanggeus waktu anu singget manéhna indit deui ka pamajikanana jeung anak. Ayeuna, urang diajar jeung nyaho jeung sieun pangalaman sarua deui. Kuring ngaku sunda mah jeung kasih Sayang. Kuring mikir anjeun bakal nagreg. Ayeuna, manéhna nyerat, sanggeus kuring kungsi nanya ka anjeun kumaha parasaan anjeun ka kuring.

Manéhna digawé di dinya.

Ieu téh normal. Mah kabogoh peupeus nepi sanggeus sababaraha minggu ka kuring.

Kuring geus sok geus kabuka ceuli pikeun Masalah batur

Kuring teu apal yén manéhna geus sababaraha taun no parasaan keur hiji awewe jeung eta nyandak manéhna pohara lila ka ngaku ka kuring parasaan-na.

Saprak kabur-kawas separation poé geus kaliwat. Kaula sieun teu kungsi ngadangu ti eta deui. Talatah ti kuring bakal jadi teu dipaliré. Saméméhna, sagalana ieu alus, urang geus teu quarreled, jeung éta loba pisan di sunda. Kuring teu hayang manéhna saraf, tapi ogé jeung nulis deui - eta ancur mah timer kapercayaan. Kuring ngaharepkeun manéhna nyadar eta can: (kuring geus spent Budak leutik éndah. No separation of kolotna, no kekerasan, teu masalah. Kuring teu bakal bisa mingpin deui. Tapi kuring bisa ngakibatkeun dina kahirupan mah, teu aya hubungan. Iraha kuring papanggih batur, kaula biasana geus di kahiji Minuhan sagemblengna 'annoyed' jeung coba nepi ka rengse eta salaku gancang-gancang. Lamun waktu ieu leuwih sering ti kali per poé hiji talatah datang, kuring manggihan eta bangor jeung clingy. -Abdi hoyong méakkeun waktu, batur mah geus leuwih waktu.

Hi, kuring nempo loba kamiripan ka paripolah mah babaturan.

Kuring sok ngarasa manéhna bakal terus kuring di kajauhan. Urang geus di pondok urang hubungan loba nu geus mastered ku kituna manéhna geus ninggalkeun manéhna bisa dina kuring. Tapi saterusna manéhna bisa jadi sterilised sanajan kuring boga kahayang pikeun mibanda barudak jeung paripolah anu jadi has.

Eta ngajadikeun kuring jadi sedih: (kuring Bisa mantuan manéhna.

Kumaha carana abdi ngabales pangalusna.

Nu anyar, kuring mikir ngeunaan naha kuring kudu takwa tina Hubungan.

Kuring teu boga hubungan asih, jeung babaturan deukeut aya jeung kuring pikeun ampir taun. Tenderness nu ungkapan kuring uncomfortable, euweuh urusan anu maranéhanana datang ti. Kuring langsung ngarasa uncomfortable jeung teu nyaho kumaha carana abdi kudu meta. Jeung jalma séjén sorangan pikeun ngajalankeun micu dina kuring hiji gelo ekspektasi sieun. Kumaha lamun kuring bisa tahan bar di luhur. Hal Bad nyaeta atuh kawas euweuh deui hayang ti hiji deukeut jeung hubungan emosional ka jalma séjén. Sagala hal anu kuring sieun kuring, aya kahayang jantung mah.




chat online loka dating tanpa ngadaptar chat roulette tanpa ngadaptar online chat roulette tanpa ngadaptar pikeun free tanpa pendaftaran Chatroulette Chatroulette komunikasi papanggih awewe video chat siaran online chat roulette plus video Bobogohan seksi