submit


Kira-kira dunya, juta urang nu kacatet situs web dating jeung program. Pananjung ‘hiji’ paling kasohor bisa sigana daunting — tapi sababaraha tips ngadegkeun dina panalungtikan ilmiah bisa mantuan, nyerat Dr Band van Tulle ken. Sababaraha urang mikaresep keur tunggal tapi, sugan alatan kuring teu ngaraos hiji anu sarua kembar, keur kuring éta bisa purgatory. Mangkaning kuring manggihan sorangan single ngabogaan — wrongly kuring curiga — prioritized karya jeung travel pikeun lila teuing. Ku alatan éta pikeun BBC sacara Gorobag, kuring megatkeun pikeun mariksa lamun ku ngagunakeun pendekatan ilmiah dina manéh loka jeung software bisa mantuan naekeun mah chances locating cocog. Kahiji mah masalah ieu meunang noticed. Pikeun kuring, nulis propil dating nyaéta hardest jeung paling pikaresepeun bagian tina dating online — pamanggih ngabogaan pikeun nunda nepi jeung nurun dreadful introspeksi (jeung nu dibéré bareng diri recriminations) nu bakal aub dina nyiptakeun hiji gambaran ringkes sorangan ieu pisan bangor. Kaasup dina nu, kuring bakal ogé kudu nerangkeun mah ‘pasangan ideal’ di sababaraha luhur jeung ieu geus sok mucunghul kawas hiji unattractive (jeung vaguely sexist) latihan dina optimism jeung kreativitas. Ku alatan éta, kuring nyokot nasehat ti hiji élmuwan di Queen Mary University, Prof Khalid Khan, anu geus dianalisis puluhan tulak panalungtikan ilmiah dina atraksi jeung dating online. Karyana ieu undertaken teu jauh tina murni ilmiah karesep tapi nu dimaksud pikeun mantuan babaturan nya meunangkeun kabogoh a sanggeus gagal terus-terusan. Eta katingali kawas surat wasiat ka hiji silaturahim pohara kuat ka sorangan — kertas ieu individu dihasilkeun ieu anjeun konsekuensi hiji review komprehensif tina jumlah badag data. Panalungtikan nya ngijinkeun yén sababaraha propil nu leuwih éféktif ti batur (jeung, dina nawar, babaturan-na ieu ayeuna happily dipikacinta-up alatan nasehat-na). Contona, cenah anjeun kudu méakkeun tina rohangan authoring diri jeung jeung naon nu anjeun keur néangan di hiji salaki. Studi geus dipintonkeun nu propil jeung kasaimbangan ieu narima paling responds sabab urang geus leuwih kapercayaan ka leupaskeun anjeun garis. Ieu katingali manageable dina pangalaman mah. Tapi ieu individual kungsi papanggihan séjén — awewe nu katingalina leuwih katarik lalaki anu demonstrate kawani, kawani jeung kahayang pikeun nyokot resiko tinimbang kumawula jeung kahadean. Jadi loba pikeun hoping yén mah karir médis nulungan jalma ieu bade jadi hiji asset. Manéhna ogé disarankan yén lamun anjeun kudu meunangkeun urang pikeun mikir anjeun lucu, anjeun kudu mintonkeun maranehna teu ngabejaan eta. Loba nu leuwih gampang ceuk nu dipigawé. Sarta milih hiji ngaran nu dimimitian ku hiji bewara nu leuwih luhur di abele. Urang sigana jadi eling pertandingan tadi inisial jeung akademis jeung profesional sukses. Abdi geus eureun keur Band jeung balik deui ka nu keur Alex bari. Ieu rupa tips éta, heran, pisan mantuan. Ulah neangan kuring nu salah — nulis propil nyaéta henteu resep bisnis, tapi Urang geus sababaraha hal tujuan pikeun mantuan megatkeun mah writer ‘ s block jeung pen hiji hal nu kuring ngaharepkeun ieu half-santun. Jeung propil mah jauh aya, nu saterusna masalahna jadi jelas. Anu kuring kudu indit dina tanggal jeung? Jeung sahingga bisa hirup kalawan sajajalan pick kaping poténsial online, matematikawan Hannah Ngagoreng némbongkeun kuring pribadi strategi nyoba. Nu Optimal Stopping Teori nyaéta hiji métode anu bisa mantuan urang pikeun meunangkeun pilihan pangalusna lamun sifting ngaliwatan loba selections hiji sanggeus sejen.

About