submit


Salaku rookie a Valkyrie pilot, nu anjeun kudu sadar kapal anjeun teu ngan panas anjeun diatur rohangan roda. éta kulit kadua anjeun. Candak waktu diajar eta di jéntré jeung bener nyiapkeun naon perenahna dihareupeun, atawa nu sejenna anjeun bade kaduruk. Jeung dina kasus HAWA: Valkyrie anjeun meureun bakal kaduruk, mangka freeze, teras maot. Teras sadaya tilu deui. sababaraha kali. Teu hasil pangalusna. Nu leuwih nyaho ngeunaan anjeun kapal sacara instrumentation jeung data eta terus eupan anjeun, nu leuwih dipikaresep anjeun pikeun salamet. Ieu hirup anjeun unit support jeung sagala rupa nu misahkeun anjeun ti tiis, unforgiving batal jero rohangan. Ieu ngandung sadaya instrumén sarta widget anjeun kudu ngalakonan proyek anjeun minangka Valkyrie pilot, jadi hayu urang nyokot katingal a kira-kira. Eta sacara vertical bar kénca luhur. Ieu nunjukeun integritas anjeun kulit, atawa armor. Eta sacara anjeun garis ahir pertahanan jadi lamun ieu gauge meunang low, éta waktu ka panas-suku eta kaluar aya jeung nyumputkeun kaluar, atawa nelepon dina sababaraha penyembuhan ti hiji pangrojong karajinan. Jeung bar nangtung luhureun katuhu anjeun tameng status. Anjeun shields nyaéta baris kahiji anjeun pertahanan. Salaku anjeun muka konci anyar kapal jeung kapal kelas, anjeun bakal aya bewara sabaraha maranéhanana béda dina watesan shields jeung armor. Beurat kelas kapal, contona, aya alusna armored jadi anjeun bisa nyokot resiko diuk aya jeung soaking nepi firepower musuh. Tetep panon anjeun dina anjeun gauges. Ieu gunana saeutik hologram méré anjeun gancang visual pamanggih naon kira-kira anjeun. Blue spidol nu friendlies, oranyeu spidol musuh, konéng spidol nu misil jeung saterusna. Objék jeung, crucially, musuh dina radar katémbong salaku arrowheads nunjukkeun arah nu obyék. Ogé lamun musuh geus sasaran anjeun atawa dina congcot wewengkon balik anjeun, maranéhanana baris jadi leuwih nonjol dina radar. Misil Iraha wae hiji waktu, perang zona bakal crisscrossed jeung skor tina misil. Ngan misil targeting anjeun bakal dipidangkeun dina HUD, bringing ngumbara ka nu rusuh. Friendlies ayeuna mucunghul dina radar dina kaayaan nu tangtu. Lamun maranehna ngirim com ngageter pikeun mantuan dudung atawa kelompok nepi, anjeun bakal nempo eta (ditempo di dieu di blue). Upami anjeun keur ngalayang hiji kapal jeung penyembuhan kamampuhan, sadaya friendlies baris jadi bisa ditingali di sadaya kali. Radar a alat gede, tapi teu jadi teuing reliant dina eta. Sanggeus kabéh, ieu téh VR — ku sadaya cara glance turun dina radar anjeun sakali dina bari pikeun nempo kumaha riweuh eta sacara meunang kaluar aya, tapi anjeun bakal hayang fokus dina perang raging di luar anjeun kabina pikeun bagian paling. Nyokot katingal di konéng incremental bar dina handap kenca jeung katuhu anjeun kabina. Ieu dua indikator nu inextricably numbu. Nu kapasitor dina kénca nembongkeun anjeun sabaraha disimpen énergi anjeun boga, sedengkeun laju indikator dina katuhu nembongkeun kumaha gancang anjeun geus bade. Leuwih anjeun naekeun kira-kira, leuwih anjeun deplete kapasitor. Dina cahya ieu, it sacara leuwih sae pikeun make anjeun dorongan dina bursts pondok ti batan terus thrusting kira-kira. Kanyataanna, ieu téh persis nasehat anjeun bakal meunangkeun ti pilots ngalaman alatan ngagunakeun bursts pondok naekeun gandeng jeung robah acak arah nyaéta cara paling éféktif tinggal aman lamun neruskeun. Ieu pintonan panel ka kénca anjeun moal sok kasampak persis kawas hancana di gambar ieu, salaku informasi eta ngandung bakal ngarobah nurutkeun kaayaan anjeun. Di dieu nembongkeun status tilu titik kontrol, sababaraha clones sésana pikeun unggal tim, jeung waktu sésana di pertandingan. Titik kontrol Dina kontrol patandingan, panel ieu ogé mintonkeun anjeun status titik kontrol nu tim anjeun gaduh pikeun moto. Lamun titik bodas dina warna, mangka teu saurang ngabogaan kontrol. Lamun drones nu deployed, anjeun bakal nempo bunderan kira-kira indikator saeutik demi saeutik eusian warna nunjukkeun yen kontrol titik ieu dina prosés keur direbut. Warna titik control indikator bakal ngarobah lengkep lamun titik nu direbut, ditambah saeutik icon bakal mucunghul pikeun mintonkeun nu tim geus direbut eta. Lamun anjeun kasampak di luar jandela, anjeun bisa nempo yén aya ngambang point control indikator jadi lamun ningali hiji tangtu target dina serangan, anjeun bisa ras leuwih aya pikeun nyokot kaluar musuh drone jeung nangkep balik eta. Carrier Narajang Map Salila Carrier narajang mode, sakali titik control geus aman jeung shields nu turun, titik control ikon bakal ngaleungit diganti ku gambar virtual of carrier nu. Anjeun bakal mere nyaho yén éta téh dicirian ku titik-titik bodas. Ieu sésana cooling titik — ieu téh incredibly dipake salaku tanda maranéhanana lokasi pasti, nu hartina anjeun teu kudu tetep pramuka kira-kira pikeun manggihan eta. Clone Vats blue bar mintonkeun anjeun status kiwari clone anjeun ppn atawa, nunda cara sejen, jumlah kahirupan tim anjeun geus ditinggalkeun. Oranyeu bar anu nentang tim sésana clones. Ngan di handap nu hiji indikator tina waktu sésana. Dina tim pati cocog, lamun perang ends jeung anjeun boga kurang sésana clones ti musuh anjeun, anjeun bakal leungit. Jadi lamun ieu indikator nu mintonkeun anjeun di disadvantage a, éta waktu pikeun nepi game anjeun saeutik. Carrier Kaséhatan Ekslusif ka multi-pamaén Carrier Narajang mode, indikator ieu ngabogaan sababaraha fungsi, salah sahiji nu mintonkeun carrier sacara sésana kaséhatan saperti katempo di dieu. Com Ngabejaan ngaktifkeun anjeun pikeun ngirim talatah gancang pikeun sesa tim anjeun. Nyorong handap dina D-pad mawa nepi ngabejaan menu, maké katuhu lengket pilih talatah nu dipikahoyong, teras leupaskeun D-pad pikeun ngirim talatah. Kitu oge pamariksaan ngageter, daptar anyar ngabejaan ogé mucunghul salaku téks dina katuhu kabina. Ayeuna anjeun leuwih akrab jeung sakuliling anjeun sagala rupa nu tetep pikeun anjeun pikeun ngaitkeun up, get your game face on jeung mintonkeun galaxy anu kang boss.

About