submit


Pasamoan awewe single jigana kawas eta dipaké jadi lugas. Anjeun grandad nikah gadis saterusna panto dad anjeun papanggih anjeun mum di universitas. Basajan. Jeung ayeuna? Nah, pasamoan hiji wanoja di bar atanapi club nyaéta sagampil gampang — lamun anjeun keur dina anjeun téh nu. Tapi naon kajadian lamun anjeun geus outgrown bandung adegan, jeung kenca hirup anjeun (jeung anjeun imah kota) balik anjeun? Pikeun loba riweuh professional lalaki bobogohan sanggeus, jeung leuwih, geus bisa teuas nyaho di mana papanggih awewe. Tapi asa teu: metot, vibrant awewe single nu kaluar aya — jeung urang geus dianalisis potensi tina lima tempat di mana anjeun bisa nepungan maranehna. Pikeun loba single, professional lalaki wondering mana papanggih awewe, kantor bisa sigana kawas hiji alam tempat pikeun ngamimitian. Sanggeus kabéh, anjeun teu méakkeun jam jeung kolega anjeun unggal minggu, harti yén anjeun dibere nyaho eta bener oge. Ieu teu hésé dibayangkeun a gaw silaturahim gampang jadi hiji hal leuwih. Tangtu, komo lamun anjeun damel di mana kantor dating diidinan, eta bisa jadi teuas nyaho lamun hiji awewe anu mintonkeun tanda yén manéhna diaku anjeun, atawa lamun manéhna ngan keur sopan sabab gawé babarengan. Bréh, anjeun kudu mertimbangkeun hasil jangka panjang. Nyebutkeun hal antara anjeun digawé kaluar — ulah anjeun bener hayang ka jadi sisi dipake ku sisi jeung kabogoh anjeun? Atawa, komo parah, lamun hal indit pir ngawangun- — do anjeun hayang jadi belanja sadaya poé unggal poé jeung ex anjeun? Urang sadaya geus geus aya. Anjeun geus diuk di jero taneuh, atawa ngajalankeun dina treadmill, jeung batur walks baheula anu ngajadikeun burih anjeun ulah saeutik flip. Memang, gyms jeung kareta jeung tempat umum lianna anu pinuh ku geulis, kuat awewe — jadi teu ieu hartosna yén maranéhanana anu alus tempat pikeun manggihan hiji patandingan? Dina hiji kecap, no. Rom coms ngaku yén ieu ‘papanggih-cutes’ antara cara anu pangalusna pikeun minuhan awewe, tapi kanyataanana jauh beda. Nu geulis woman dina kareta? Manéhna kungsi lila poé di karya, jeung ngan hayang meunang imah jeung ngarobah kana sababaraha comfy sapatu. Manéhna nu keur teu pamikiran ngeunaan dating. Nu gadis imut sakuliah gym? Manéhna nu keur meunang genep leuwih sét crunches pikeun muka, terus pertambangan dina rowing machine. Bobogohan teu nya prioritas hak ayeuna. Nyatana, lokasi anu ngan hiji bagian di mana-ka-papanggih-awewe teka. Timing nyaéta sagampil penting jeung, réalistis, nu knocks amprok-imut kaluar contention. Ieu salah sahiji bit saran dished kaluar pikeun lalaki wondering mana papanggih awewe, jeung awewe wondering mana papanggih lalaki: upami anjeun hoyong pikeun ngeureunkeun keur tunggal, nyokot nepi hobi. Dina tiori, ieu mangrupa ide gede. Anjeun geus ngalakonan hiji hal asih, jeung jalma anu cinta teuing, nu ngajadikeun paguneman gampang. Jeung anu teu tangtu hayang hubungan jeung batur anu biasa kapentingan maranéhanana? Tangtu, ieu rosy view nganggap yén éta ngan jalma single anu boga hobi, lamun dina kanyataan, pasangan mindeng dipake ku maranehna ka beungkeut. Bayangkeun: anjeun nyokot kelas masak hoping pikeun papanggih husus nona — jeung ayeuna teh ngan anjeun jeung opat pasangan. Ngimpina. Nu teu bisa disebutkeun anjeun moal papanggih nice awéwé via hobi, leuwih nu anjeun kudu nyieun ganjaran tina hobi prioritas: nu mana wae nu roman téh ngan saukur hiji bonus nice. Nurutkeun survey ieu dipigawé ku kawinan website Cangreud Nu, kira-kira pasangan nikah papanggih salaki maranéhanana ngaliwatan babaturan atawa kulawarga — a persentase kadua ngan ka maranéhanana anu papanggih cocog online. Ayeuna jigana kawas ampir quaint ide — tapi teu lumangsung. Hiji poé anjeun keur wondering mana papanggih awewe, jeung saterusna mate anjeun Dave ujang anjeun ka pub, anjeun papanggih-na babaturan Lucy, jeung sparks ngapung. Tapi, eta sia noting nu kulawarga anjeun sareng babaturan bakal ngan boga hiji kawates pool nyokot ti. Lamun ngomong, anjeun geus hiji guy kolot néangan pikeun awewe single leuwih, atawa anjeun geus tunggal pa pamikiran ngeunaan dating single mum, anjeun bisa manggihan eta hard pikeun boga anjeun specifics papanggih. Sajaba ti, anjeun ngajalankeun kana masalah anu sarua nu kajadian jeung kantor bobogohan — éta ngan teuing antar-disambungkeun. Upami anjeun jeung Lucy megatkeun up, maranéhanana pub peuting jeung Dave bisa meunangkeun pisan kagok. Yakin, urang geus teu persis teu kaditu teu kadieu. Tapi, di Elite Single, urang sabenerna percaya atawa teu, dating online single kalawan cara anu pangalusna pikeun manggihan pasangan a. Eta ngan saukur ngajadikeun praktis rasa: anjeun hayang papanggih awewe single, anjeun nuju di mana urang single nu. Plus, milih katuhu loka dating online, jeung anjeun bisa meunangkeun husus ngeunaan jenis awewe jeung jenis hubungan nu anjeun keur néangan. Upami anjeun hayang bener kasaluyuan, dating online méré anjeun kasempetan pangalusna sukses. Alesan utama urang geus jadi yakin yén dating online mangrupa tempat pikeun papanggih awewe? Urang terang eta karya. Unggal poé urang ngadéngé kahirupan nyata carita kasuksésan tina pasangan anu ngarasa di sunda dina loka urang. Sarta anjeun bisa jadi salah sahijina. Sadaya nu diperlukeun keur néangan di tempat katuhu. Sukses ramalan: Luhur. Nyokot katuhu layanan dating jeung bakal mantuan anjeun minuhan single, nu cocog awewe Upami anjeun hoyong pikeun minuhan captivating, cocog single awewe jeung loba nawarkeun, Elite Single nyaéta hiji tempat gede pikeun ngamimitian. Lamun anjeun salah ngagabungkeun loka urang, jeung ngarengsekeun profil anjeun, urang bakal mawa anjeun — cocog bongbolongan unggal jeung unggal poé: awewe anu urang mikir sabenerna bakal nyocogkeun anjeun. Kumaha we nyieun nu nelepon? Sumur, lamun anjeun asup ka jeung Elite Single, anjeun mawa urang di-jero test kapribadian. Hal ieu ngamungkinkeun urang pikeun meunangkeun bener nyaho naon nu anjeun keur néangan di hiji pasangan. Gaya hirup, lokasi, hubungan ekspektasi urang nyandak sadaya ieu kana akun lamun suggesting patandingan anjeun. Jadi, lamun anjeun keur wondering mana papanggih awewe, jawaban anu basajan — jeung urang Elite Single cocog jeung jasa, maranéhanana bakal datang ka anjeun. Nu anjeun a man riweuh, wondering kumaha carana bisa nepi kabogoh a bari ogé juggling babaturan, kulawarga, jeung thriving karir? Elite Single di dieu pikeun mantuan. Urang pinuh dioptimalkeun loka ieu dirarancang jeung riweuh single dina pikiran urang efisien matchmaking bongbolongan bisa mantuan anjeun transformasi hirup asih anjeun. Upami anjeun hoyong pikeun streamline prosés dating komo leuwih, anjeun bisa nyobaan urang sleek online dating app. Dimekarkeun keur dipake dina boh iOS sarta Android, urang dating app mangrupakeun cara sampurna pikeun date on-the-go: update your profile sedengkeun dina antrian di Sakabeh Pangan, ngirim talatah di gim, tanggal dina watesan anjeun. Jadi naon jenis single awewe make loka urang? Nah, keur starters, maranéhanana geus dilakonan: urang sunda nu nyakola ka Jajaka anu Gelar level atawa nu leuwih luhur, hartina awéwé anu maké Elite Single nu metot jeung intelektual, jeung loba di di perdana maranéhanana careers. Bréh, jeung umur rata-rata -, maranéhanana geus dina hiji waktu dina kahirupan maranéhanana mana maranéhanana néangan hiji bermakna cocog. Up for tangtangan? Naha anjeun geus néangan pikeun awewe keur bobogohan di s maranéhanana, atawa anjeun geus leuwih dipikaresep di bobogohan hiji awéwé kolot, anjeun bisa nepungan batur hebat pisan dina Elite Single. Di Elite Single we teu ngarti nu nyaho di mana papanggih awewe anu kakara salasahiji bagian tina nyieun hiji patandingan suksés. Bener kasaluyuan asalna handap pikeun jadi leuwih: babarengan backgrounds, nilai babarengan, babarengan ngimpi. Éta pisan sababna naha urang ajak diversity dina loka urang — urang kalawan cara anu pangalusna pikeun manggihan batur pikeun ngabagikeun hirup anjeun jeung. Meureun anjeun keur néangan hiji husus kawas awewe single di London, meureun anjeun keur saukur néangan wanoja anu hayang hiji hal lila-abadi — naon bae karesep pribadi anjeun, urang bisa mantuan. Eta sadaya anu dimimitian jeung ngahijikeun loka urang jeung nyebutkeun pantun — dupi anjeun siap pikeun ngamimitian?

About