Hello, kuring hoyong terang ti anjeun di mana anjeun buka, dina pamadegan anjeun, kasempetan pangalusna bakal di kontak jeung hiji awéwé umur mah. Hello pikeun manggihan awewe teu salawasna gampang. Aya loba métode papanggih awewe. Cute Pets kacida pinter, tapi make ogé loba karya. Awewe nu kawas lalaki us ogé gerombolan sato. Aya loba jalma anu pareng Anjeun. Jadi anjeun kudu nyoba ogé jeung Babaturan. Klub nu sok mangrupakeun ide nu sae pikeun dibere nyaho urang. Gumantung kana anjeun inclination, anjeun kudu milih katuhu bandung. Anu hayang tari kudu indit ulah, sabab ngajadikeun manéhna bagja, jeung teu alatan awewe. Anjeun gancang bisa ngahasilkeun sabalikna, salaku ieu dimaksudkeun. Anjeun kudu jelas, naon anu Anjeun utamana gemar jeung Anjeun mangka pertanyaan naha anu bisa nyieun awewe ogé fun. Sabab ngan jalma anu aya dina sarua gelombang panjang panarimaan fungsi. Sedengkeun pikeun Internet portals, anjeun kudu make ieu, tapi hal Sakabeh jeung sisikian uyah. Ieu téh utamana penting pikeun mastikeun yén m nyaéta salaku gancang papanggih jeung»Dipilih leuwih»(alatan kimia). Pikeun catetan ogé gerombolan naluri, nu nyepeng peran nu penting. Anjeun teu kudu nyangka aya, dina bunderan babaturan, hiji disebut bodas satria penampilan jeung tercinta ieu isro, nyaho. Anu Pangalusna nyaéta pikeun nyieun hiji Campuran, nu chances of Operator. Jadi eta jeung single travel, single pihak, anggota club nu dipikahoyong, nu Internét, atawa nyoba basajan parobahan dina bunderan Anjeun babaturan atawa di pausahaan. Tapi hiji hal téh sok penting (kecap di sawatara titik anu teu oke) ka buang di anduk nu, dripping Konstan ageman jauh batu. Mun anjeun geus di salah sahiji cara atawa Séjénna digawé, anjeun kudu nengetan sinyal hiji awewe, anjeun wani (ieu éndah peuting, urang bisa ngalakukeun hal eta deui, tapi kuring kudu. Anjeun ngan hiji éndah peuting jeung ieu hiji pangalaman nyebutkeun leuwih. Ngajalankeun balik chasing awewe teu loba make jeung bisa gancang salaku Bel, lamping dirarancang. Tinggal tenang jeung sopan santun. Teu maot dina Anjeun taun rada Anjeun teu boga waktu pikeun ieu. Lamun manéhna teu, mangka anjeun bisa balik? ka anjeun, jeung anjeun kawas atawa gaduh patarosan ngeunaan cara ngalakukeun hal eta. Lamun anjeun teu ngalakukeun, mangka anjeun geus geus dina paguneman. Ngalakukeun hal eta sababaraha poé. Lamun hawa alus, mangka anjeun nanya lamun manéhna hayang papanggih jeung anjeun. Tapi euweuh nu mana anu ka bioskop. Papanggih. Saprak anjeun teu dibere nyaho kitu oge. Anjeun geus gonna nyieun eta kumaha bae.

Jadi we nu ditinggalkeun sorangan. Kaluar ti Pasamoan leungeun ieu saterusna pondok leumpang. Kahiji sakabeh, eta ngan aya nu kudu jadi leutik, tapi kumaha bae manéhna sok kapanggih a alesan pikeun manjangkeun eta. Dina ahir, urang datang dina hiji peuting jeung beurang jeung km. Geus incredibly fun. Naon struck kuring ieu sabaraha manéhna nyokot ngurus kuring, sok ditanya, naha éta téh alus pikeun kuring jeung dahar jeung kuring. Ieu bisa disada aneh, tapi urang nyaho urang geus pikeun waktu anu pohara lila jeung manéhna geus dijieun pikeun nya kungsi. Manéhna geus teu ditarima biskuit ti kuring. Dina kareta manéhna néangan sadar mah N Hey, nungtut, contona, yén kuring diuk gigireun manéhna. Salila leumpang we dikaitkeun loba ngeunaan kulawarga urang. lolobana manéhna ngomong cinta, hubungan jeung barudak. Manehna nanya kuring keur conto kumaha kuring mikir ngeunaan barudak jeung kumaha kuring ngabayangkeun Pasangan ideal. Di antara ieu, manéhna ngomong yén manéhna geus teu acan papanggih nu mana wae nu awewe anu geus dipigawé ieu leumpang jeung manéhna metot hat di hareup kuring. Manéhna ngomong yén urang bisa nganjang dina kasempetan, lain tempat gede ka neng. Jeung rencana-na manéhna bisa ngeusi dina dua taun ka hareup. Tapi saterusna hal Aneh kajadian. Manehna nanya kuring lamun kuring ieu museurkeun, hiji kenalan manéhna. Bakal jadi fit nu alus pikeun kuring. Ceuk kuring aya jeung ceuk nu kami ayakeun ngora lalaki dina Kaping blind. Waktu nu sejen, manéhna reconsiders ieu, kulawarga mah nanya lamun urang ngajalankeun sorangan dua peuting ngaliwatan wewengkon. Kuring hayang mawa kulawarga mah Huntu, nu di dieu ayeuna, naon peuting air. Sabenerna, manéhna diaku kulawarga mah, maréntahkeun anjeun, sok nice pikeun Nagreg jeung nanyakeun kumaha anjeun. Sanggeus leumpang, kuring inget yen cenah loba bulan ka tukang yén manéhna mana jeung mungkin pasangan Hiking. Lamun ningali kapentingan nu sarua nu hadir. Kuring kungsi poho nepi ka ayeuna. bisa anjeun mantuan kuring jeung kuring bisa nyaritakeun naha manéhna akting jadi aneh. Naha manéhna mana jeung kuring Hiking, mah N-u jeung mangka nyebutkeun hal kawas éta. Kuring teu ngarti nu teu-jadi-katuhu. Mangga sampurasun lila Teks jeung loba atuh nu geus dijieun M-u jeung maca eta. Hello, I am a man Ngora dina umur. ‘ve geus loba pangalaman jeung hubungan jeung awewe umur mah. Keur taun alus kaula dina leuwih Dewasa awewe.

Nu normal

Am menarik jeung bisa boga loba di umur mah ngan teu dipikaresep ku kuring Saprak kuring bade geura-giru jeung dad mah di libur, kuring hayang nanya, di mana, kumaha jeung iraha kuring bisa meunangkeun ka nyaho dina BANTUAN azole nyaéta gadis pangalusna. Jadi sakali deui kami Tunggal, yakin, kuring teu nyaho pihak papanggih jeung awewe, tapi ieu mah teu jadi gampang, dina désa atawa pikeun sok, sabab kami pohara jangkung jeung leuwih ti stabil. oge, teu leuwih ti hiji pesta pikeun panon anjeun bisa nempo jeung teu, kami cm jangkung tur teuing kandel wanoja kahayang kuring nu leutik tapi anu teuas pikeun manggihan di dieu di RLP. Di mana anjeun minangka MAN of the greatest kasempetan ka batur ngeunaan hiji Aplikasi batur pikeun meunangkeun nyaho. Mana pikeun diajar pikeun awewe pangalusna pikeun peuting. Jawaban:»Dina Whorehouse». geus kolot jeung teu lucu deui. Hi, jadi kuring kamari jeung poé saméméh nasional urang salametan, kuring hayang dibere nyaho mangpaat salaku Single jeung awewe geulis. Ngan nu jadi Masalah ieu, sahenteuna awewe anu geulis tur salawasna aya dina grup jeung leuwih awewe atawa jeung lalaki dina lebet nu, sarta anjeun bisa nyarita. Eta bisa jadi babaturan (lamun manéhna geus salah), atawa maranehna ngomong ka silih gampang jeung saprak kuring teu bisa nyebutkeun Enya euy, Heym. Jeung kudu kumaha kuring respon pangalusna, jeung naon hiji topik paguneman. Kumaha carana abdi tiasa ngajawab masalah saperti nu pangalusna. Hatur nuhun Naon anu anjeun mikir eta, nganjang lain di karya atawa ti karya pikeun nyokot, lamun anjeun teu babarengan, anjeun geus geus maneh standar ukuran papanggih. Kumaha ngeunaan anjeun mikir. Nu mana for teuing jauh atawa ieu hiji lengkah saterusna. Naha bisa eta jadi nu penting séjén pikeun nganjang kuring di karya atawa nyokot kuring nepi. Manéhna kuring nanya lamun manéhna bisa kuring bisa indit ka pagawean jeung kuring ti karya pikeun nyokot. Tapi saprak kuring geus ngan saukur dimimitian, urang geus sapuk, jeung hastens raja dina hiji bulan. Kumaha ngeunaan anjeun mikir. Kuring geus serius nanya ka sadaya LALAKI euweuh urusan naon umur. Kuring nyaho unggal manusa téh béda jeung nu naha kuring nanya ka unggal hiji nurutkeun pamadegan pribadi. Unggal manusa learns leuwih atawa kurang nice jeung endah awewe nu nyaho Manéhna, tapi anjeun teu bisa digolongkeun asih tapi, tangtu, di unggal ieu awewe gede. ayeuna mah pertanyaan: Naon awewe perlu boga atawa kumaha hiji wanoja kudu jadi ciri naon anjeun kudu ngomong ka dirina: jeung nya, kuring bisa dibayangkeun hiji hubungan. Maksudna mah euweuh nu geus teu jeung penampilan, tapi ngan dina karakter. Atawa aya nu pernah. Kuring boga rarasaan sagala wanoja boga hiji hal nu hayang atawa hayang hubungan jeung nu séjén ngan hayang Sex. Jeung nu mana kuring bakal manggihan saperti hiji awewe. Kuring kakara bakal kawas sababaraha fisik closeness jeung hiji awewe jeung nu ayeuna kudu datang ka Sex. Ngan Saeutik cuddling jeung stroking. Ceuk kuring, kuring bakal pisan kaasih, tapi hanjakalna, anjeun bisa alm nanaon. Aya naon jeung chances tina hiji awewe di hiji bursa online.

Atawa di mana wae

Kuring mikir kumaha bae, paling awewe umur mah bakal manggihan eta ngan boring, teu nyebut nu ngora

About