submit


Naha anjeun nyaho? Sadaya urang kamus anu bidirectional, harti yén anjeun bisa kasampak nepi kecap boh dina basa dina waktu nu sarua. Naha anjeun nyaho? Sadaya urang kamus anu bidirectional, harti yén anjeun bisa kasampak nepi kecap boh dina basa dina waktu nu sarua. Ieu kalimat asalna ti sumber luar jeung bisa jadi teu akurat.

About