submit


Eta dipaké jadi nu anjeun hayang nepungan batur ti sakuliah dunya anjeun geus ka meunangkeun off anjeun backside, meunangkeun paspor jeung travel. Kiwari? Naon heck, ngan nunda dina sababaraha aneh baju atawa nyokot eta off, meunang onto Chat Roulette jeung tempo naon sakuliah dunya weirdoes anjeun bisa minuhan. Ide pikeun loka ieu datang ti rusia tapi ayeuna Chat Roulette kira-kira dunya geus leuwih URANG jeung jerman pamaké ti ti nagara séjén nu mana wae. Tapi, anjeun bisa manggihan aneh jeung éndah urang ti saukur ngeunaan di mana waé dina planet jeung leuwih. Teu ngan bisa Chat Roulette transport anjeun sabudeureun world eta jigana nu eta oge tiasa transport anjeun deui dina waktu. Di dieu urang bisa nempo luar biasa gambar tina batur ti Nazi ngajalankeun Jerman dina ieu nyambungkeun ka loka ngaliwatan mesin waktu. Bodo séjén kasampak ngan saeutik saeutik reuwas. Perancis nu dilaporkeun ka jadi gedé pamaké Chat Roulette. Kanyataanna, anjeun boga kasempetan keur disambungkeun ka batur nu ti Perancis, nu kadua ngan ka chances anjeun geus meunang batur ti US (deukeut ka kasempetan). Teu jelas naon anjeun chances meunang hooked nepi jeung batur ti galaksi jauh, jauh, tapi chances dua urang ti aya rapat boh unggal kudu geulis langsing. Obama Bin Laden seemed ngagunakeun Chat Roulette pisan, bade ku sababaraha potret layar manéhna nu aya di sabudeureun. Tapi, sakapeung manéhna bumped di persis jalma salah dina waktu salah. Komo mahluk luar angkasa hayang nyieun babaturan anyar jeung Chat Roulette kira-kira dunya di kali. Sabenerna, kuring geus sneaking kacurigaan yen ieu bisa jadi, engap-engapan, homo sapiens diasah dina hiji alien outfit. Pamaké séjén teu sigana teu jadi yakin ieu, sanajan. Kumaha anjeun bakal meta lamun nagara ieu kaancam dina Chat Roulette ku Godzilla. Eta meureun hiji prank tapi kumaha anjeun bisa jadi yakin? Eta bisa jadi leuwih sae pikeun ngalakukeun naon manéhna nyebutkeun ngan dina kasus. Kuring teu boga pamanggih naon nagara urang ieu tapi ti mojang jigana bisa ti tempat di mana aya hiji tradisi putting footwear dina sirah anjeun dina raraga pikeun mintonkeun yen anjeun bener hayang hiji hal. Lamun nu bakal datang sajarah coba pikeun digawe kaluar naon awal st abad ka jelema anu kawas ngagunakeun ngan Chat Roulette potret layar maranéhanana anu bade jadi kénca kalawan cukup aneh gambar di dunya. Inohong panganyarna nunjukkeun yen a katilu nu loka sacara juta satengah pamaké ti URANG. Tapi, jumlah jalma ngahubungkeun ti Lapland teu dipikawanoh. Manéhna nyaéta bener Santa ngahubungkeun ti aya, teu manéhna? Éta téh jadi teuas naha nu janggot palsu atawa henteu. I boga pamanggih mana bodo ieu ti atawa naha lain salah téh jadi kesel. Éta kaéndahan loka ieu anjeun ngan teu nyaho ti mana di dunya anjeun bade mungkas nepi.

About