submit


Pasamoan katresna bisa jadi hiji hal stres, utamana lamun anjeun boga pamanggih naon nuju anjeun ngalakonan. Naha anjeun hayang papanggih gadis pikeun silaturahim, fling, atawa hubungan serius, aya anu tangtu hal anu kudu jeung teu kudu ngalakukeun pikeun ningkatkeun chances anjeun ngawangun hubungan jeung nya. Kabeneran, pasamoan katresna mindeng loba kurang hésé ti urang mikir. Lamun anjeun diajar kumaha carana ngawanohkeun diri jeung mangka aktip nunda diri dina situasi sosial, pasamoan katresna nyaéta angin ngahiliwir a. Pasamoan katresna bisa jadi hiji hal stres, utamana lamun anjeun boga pamanggih naon nuju anjeun ngalakonan. Naha anjeun hayang papanggih gadis pikeun silaturahim, fling, atawa hubungan serius, aya hal nu tangtu nu anjeun kudu jeung teu kudu ngalakukeun pikeun ningkatkeun chances anjeun ngawangun hubungan jeung nya. Kabeneran, pasamoan katresna mindeng loba kurang hésé ti urang mikir. Lamun anjeun diajar kumaha carana ngawanohkeun diri jeung mangka aktip nunda diri dina situasi sosial, pasamoan katresna nyaéta angin ngahiliwir a. Situs web Dating online mindeng geus jutaan pamaké bikang anu tunggal jeung néangan pikeun papanggih urang. Sababaraha situs web nu bébas sedengkeun nu sejenna ngawajibkeun anjeun pikeun mayar hiji fee bulanan. Nangtukeun platform nu anjeun hoyong pake jeung nganjang nu website dating jadi anjeun bisa nyieun hiji akun. Bobogohan aktip kawas Tinder, Kopi Meets Bagel, jeung Engsel nu terpadu jeung Facebook jeung mindahkeun informasi ti média sosial anjeun propil pikeun mantuan ngawangun propil dating anjeun. Anjeun bisa ngundeur ieu aplikasi pikeun telepon anjeun jeung dipake ku maranehna pikeun ngotektak katresna di wewengkon anjeun nu ogé néangan ka minuhan batur. Sakali anjeun nyieun profil online anjeun, anjeun bisa ngeusi kaluar pikeun minuhan kabutuhan anjeun. Di antarana anyar poto tina diri jeung nambahkeun wincikan dina profil anjeun naon nu anjeun keur pilari di hiji mojang. Nangtukeun lamun anjeun keur pilari silaturahim, sederhana bobogohan, atawa hubungan serius. Nyieun profil anjeun jadi pikaseurieun nu ieu memorable jeung ngajaga propil salaku tulus nu jéntré. Milarian katresna nu hirup kira-kira anjeun sarta klik dina propil nu manggihan metot. Tetep anjeun muka garis basajan jeung lugas jeung nyingkahan ngagunakeun pick-up garis atawa hiji-liners. Gantina, anjeun bisa ngamimitian ngawangkong ka maranehna ku nyungsi hiji hal nu boh share di umum. Lamun maranehna boga poto ti Museum Sajarah Alam, anjeun bisa nyebutkeun hiji hal kawas, ‘Hey, aku Joe. Abdi bogoh ka Museum Sajarah Alam teuing. Lamun teu anjeun aya didieu?’ Sanggeus anjeun ngirim mimiti anjeun talatah, anjeun bakal hayang ngajaga paguneman bade. Nanya gadis patarosan, nyoba ngawangun hubungan jeung nya. Talatah online nya nepi ka manéhna karasaeun nyaman, mangka ménta nomor télépon nya. Nyingkahan nyebutkeun overtly seksual hal atawa digging teuing deeply kana kahirupan maranéhanana. Tetep informal jeung senang. Alus jejer paguneman kaasup musik, pilem, jeung gosip selebritis, buku anjeun geus anyar maca, atawa hal séjén nu anjeun kudu di umum. Mun anjeun ngarasa kawas téks paguneman stalling, nanya pertanyaan kawas, ‘Jadi kuring ngan nempo film Gading, sarta blew pikiran mah. Teu di jalan anu sae. Anjeun kana film horor?’ Sakali anjeun ngawangun rapport alus jeung gadis, éta waktu ka nanya lamun manéhna hayang papanggih nepi di jalma. Papanggih nya di hiji low-stress umum setelan kawas hiji warung kopi, brunch, atawa leumpang di taman. Nelepon gadis dina telepon jeung nyoba jadwal hiji waktu papanggih di jalma. Salah sahiji cara nu paling gampang pikeun minuhan anyar katresna ku nongkrong jeung anjeun geus aya babaturan jeung wangunan hubungan jeung maranéhanana babaturan. Ngobrol jeung katresna di kelas anjeun jeung make titik nyoba group nepi sareng maranehna pikeun kelas assignments. Upami anjeun kaluar ti sakola atawa teu indit ka sakola, sign up for kelas di masarakat lokal puseur dina hiji mata pelajaran nu kapentingan anjeun. Ngamimitian ku ngobrol ngeunaan kelas berorientasi hal saméméh pindah dumasar leuwih pribadi paguneman. Pasamoan katresna di karya bakal méré anjeun hiji hal nu ilahar pikeun obrolan ngeunaan jeung bakal kurang stres ti ngawanohkeun diri ka muhrim. Rék kaluar ti jalan anjeun ka ngobrol jeung katresna di karya nu anjeun resep. Sakali anjeun ngawangun nepi silaturahim, nanya lamun maranehna bakal hayang ka chill di luar karya. Obrolan ngeunaan karya ku nyebutkeun hiji hal kawas, ‘sacara Serius? Tilu ganda shifts minggu ieu. Ulah anjeun keukeuh yén scheduling ieu saeutik leuwih diayakeun?’ Ménta nya pikeun nongkrong ku nyebutkeun hiji hal kawas, ‘Mang, kuring mikir anjeun geus teu bener chill. Anjeun bakal hayang ngagantung di luar karya sometime?’ Atawa anjeun bisa meunangkeun leuwih husus jeung nyebutkeun hiji hal kawas, ‘Naon anu anjeun lakukeun jumaah ieu? Rek indit ka happy jam jeung kuring?’ Toko buku A nyaéta hiji tempat gede papanggih anyar katresna jeung méré anjeun hiji topik alus pikeun jurus nepi hiji paguneman mimiti. Lamun anjeun ningali hiji mojang mariksa kaluar buku anjeun ngarasakeun, ngawanohkeun diri sarta nyerang nepi paguneman ngeunaan buku. Mun anjeun ngarasa intimidated ku bar atawa ka bandung, mawa sapanjang sababaraha babaturan anjeun. Coba nyieun kontak panon jeung katresna nu anjeun tempo di bar jeung leumpang nepi jeung ngawanohkeun diri ka eta. Atawa anjeun bisa nyebutkeun ‘Anjeun sneakers nu bener tiis, nu maranéhanana anyar Air Max Groats? Ieu mah pamikiran ngeunaan lalaki hiji pasangan eta sorangan. Lamun anjeun nyoba pikeun ngawanohkeun diri ka gadis yén anjeun teu nyaho, anjeun bakal geus nyieun kontak panon jeung nya kahiji. Kasampak di nya arah tur tingal lamun manéhna reciprocates nu kontak panon. Lamun manéhna kasampak anjeun dina panon jeung seuri, eta biasana fisik asup yén manéhna hayang ngobrol jeung anjeun. An bubuka teu kudu kawincik nepi ka bubuk leutikna, eta ngan ngabogaan pikeun meunangkeun response a. Ngan saukur ngomong ‘Hi’ jeung nyaritakeun nya ngaran anjeun. Saterusna, anjeun bisa nanya nya naon nu ngaran nya jeung nanya nya kumaha nya poé ieu akang. Upami anjeun tos boga hiji hubungan nu geus diwangun ngaliwatan galecok, anjeun bisa indit dina keur nangkeup lamun anjeun mimiti papanggih eta. Pastikeun pikeun maca basa awak maranéhanana. Lamun maranéhanana narik deui atawa kasampak uncomfortable, ngarobah nangkeup kana sasalaman. Terus nyieun paguneman jeung gadis jeung nanya nya patarosan ngeunaan sorangan. Jadi kabuka, responsif, jeung jujur lamun ngobrol ngeunaan sorangan. Lamun paguneman ngalir oge jeung karasaeun alam, ménta nya pikeun nya inpo kontak jadi anjeun bisa diajak ngobrol nya saterusna. Anjeun bisa nyebutkeun hiji hal kawas, ‘Hey, jadi kaula ngeunaan pikeun meunangkeun kaluar ti dieu tapi kuring bener liked ngawangkong ka anjeun. Mikir mah bisa meunangkeun jumlah anjeun jadi urang bisa chill di mangsa nu bakal datang?’ Atawa anjeun bisa nyebutkeun hiji hal kawas, ‘ieu bener alus rapat anjeun ieu peuting. Hayu urang tukeur nomer kituna urang bisa ngagantung kaluar geura-giru. ‘Lamun anjeun geus geus ningali gadis nu anjeun kawas ti afar tapi acan kungsi nyali pikeun muka nepi ka maranehna jeung ngawanohkeun diri, anjeun ngan digawé ngalawan anjeun sorangan. Nu deui anjeun ngadagoan, nu leuwih dipikaresep kaayaan bakal jadi kagok. Gantina fearing sagala potensi hasil, saukur indit nepi ka mojang jeung ngawanohkeun diri. Ieu nepi ka anjeun jeung mojang nu geus jeung. Mun anjeun ngarasa kawas aya bener kimia alus, anjeun bisa indit dina keur nyium di ahir date. Lamun manéhna nutup panon nya jeung belah deukeut ka anjeun, mangka anjeun nyaho baé kabetot. Lamun manéhna nutup awak nya off atawa ngadorong anjeun jauh, teu nyoba cium nya deui. Kabogoh mah nembe peupeus up jeung kuring sarta unggal gadis anyar mah coba kungsi karya kaluar jeung kuring teu bisa manggihan saha wae, naon anu kuring pigawé? Keur ngalamun téh hésé, tapi kadang-kadang urang kudu waktu sorangan ku kituna urang bisa ngawangun diri urang sorangan. Nunda diri leuwih kana hal anjeun ngarasakeun kawas olahraga, tulisan, atawa kaulinan. Lamun anjeun minuhan hiji mojang nu anjeun genuinely kawas, anjeun bisa mimiti tanggal eta. Coba nyieun salaku loba bikang babaturan jadi anjeun bisa. Anjeun bisa nyoba ngarobah pamadegan nya ku diajak ngobrol nya hiji-on-hiji. Coba pikeun meunangkeun nya nomer telepon ti babaturan jeung ngajelaskeun sorangan ngaliwatan téks. Nyebutkeun yén anjeun teu jenis jalma nu dulur nyangka anjeun. Pikeun rupa-rupa alesan. Mikir naha anjeun bisa bohong. Anjeun bisa jadi embarrassed atawa anjeun teu daék menyakiti jalma perasaan. Anjeun teu kudu ngadagoan lila teuing pikeun ngirim hiji téks jeung ngajaga paguneman bade. Peuting anjeun papanggih nya, lamun meunang imah, anjeun bisa téks nya hiji hal kawas, ‘kuring kungsi hiji waktu bener alus. Hayu urang ngalakukeun nu deui geura-giru. ‘Eta gumantung kana kumaha heubeul anjeun, jeung naon kaayaan anjeun aya di. Lamun eta sacara hukum di nagara anjeun, ngamimitian ngawangun silaturahim jeung nongkrong jeung nya dina situasi sosial. Lamun aya kimia aya, nanya nya lamun manéhna tangtu hayang indit dina tanggal jeung anjeun. Nyokot katingal di naon manéhna nempo jeung nyieun positif comment ngeunaan produk. Contona, lamun manéhna nempo oatmeal anjeun bisa nyebutkeun, ‘dupi anjeun kungsi usaha nu hiji jeung nu carissin? Kuring teu nyangka abdi mah eta tapi bener-bener alus. ‘Lamun manéhna jigana bagja jeung éta, anjeun bisa ngawanohkeun diri jeung ngamimitian hiji paguneman. Di tasik mah imah, aya hiji gadis anyar nu pindah di sakuliah bucht. Kumaha carana abdi kudu balik ngeunaan rapat nya? Btw kuring boga parahu? Coba pikeun nunda sorangan di hiji kaayaan di mana manéhna terus ngawanohkeun diri nya. Eta bisa jadi dina cai, di hiji pihak, atawa dina sababaraha séjén kaayaan sosial. Lamun anjeun aya ngora, ieu téh paling dipikaresep sabab manéhna téh isin. Coba mun nanyakeun sual a tinimbang ngan nyebutkeun ‘hi. ‘Nyebutkeun hiji hal kawas, ‘Hey, kumaha anu anjeun lakukeun ayeuna? Teu eta gila dina basa inggris kelas kamari?’. Video Bobogohan date-campur online-bobogohan-nasehat online-dating kahiji-talatah online-dating kahiji-talatah-tips-talatah-pituduh

About