submit


Motret luhur-kualitas video geus kungsi geus gampang, tapi motret video ngan bagian storytelling prosés. Jeung eta teu komo kudu storytelling bisa jadi babagi hiji pangalaman, presenting informasi, atawa ngawengku warta. Pikeun meunangkeun video ti éta bentuk atah ka réngsé, watchable sapotong, nya perlu jadi diédit. Loba folks mikir ngedit video anu pajeulit jeung hésé pikeun diajar. Tapi, teu kudu jadi. Dina tangtu ieu anjeun bakal diajar dasar tina ngedit video. Anjeun bakal diajar kumaha carana impor jeung ngatur footage anjeun jeung aset, kumaha motong klip sarta tambahkan maranéhanana ka kala, jeung kumaha pikeun sweeten audio. Anjeun bakal diajar ngeunaan koreksi warna jeung grading, video éfék jeung transisi, jeung leuwih. Jeung anjeun bakal diajar sadaya ieu bari anjeun berpungsi dina footage nu disadiakeun sareng ieu tangtu. Cara ieu anjeun bisa nuturkeun sapanjang jeung meunangkeun nyata, pangalaman leungeun-on. Dina ahir tangtu ieu anjeun bakal boga kaahlian pikeun ngamimitian ngédit anjeun sorangan proyék jadi anjeun bisa ngamimitian nétélakeun carita anjeun sorangan. Urang geus diwangun a guide lengkep pikeun mantuan anjeun diajar kumaha carana ngédit video, naha nu nuju ngan ngamimitian jeung dasar atawa anjeun hayang ngawasaan ngedit video jeung pos-produksi.

About