submit


Fotografi prosés rekaman visual gambar ku motret sinar cahaya dina cahya-sensitip rekaman sedeng (e. g. film atawa digital CCD). Bisa jadi pikiran salaku dua pursuits: Aya puluhan tipena béda fotografi. Sababaraha wewengkon merlukeun ahli pangaweruh (misalna ilmiah fotografi), tapi ampir kabéh fotografi ngawengku nu sarua prinsip dasar meunangkeun jelas, fokus image ngaliwatan lénsa jeung onto nu rekaman sedeng. Aya ogé loba jenis kamera. Photographers Professional kawas boga pamilih tina kaméra pikeun maksud nu béda. Nu paling populér tipe umum-tujuan kaméra pikeun nyokot gambar kualitas luhur nyaéta lénsa tunggal refleks (SLR). Upami anjeun keur ngahudang fotografi anjeun meureun bakal hayang sorangan hiji kaméra SLR. Tradisional fotografi ngagunakeun film salaku rekaman sedeng, nu mangrupakeun prosés kimiawi. Modern fotografi beurat geared arah fotografi digital, nu mangrupakeun éléktronik prosés. Dina boh tipe fotografi prosés dasar anu sarua, saperti gambar di ieu (leuwih-disederhanakeun) kaméra diagram: bagian kritis tina kaméra nyaéta unsur optik, I. e. lensa. Peran lénsa nyaéta pikeun nyokot asup sinar cahaya jeung ngabengkokkeun eta pikeun ngabentuk hiji jelas gambar dina rekaman sedeng. Struktur lénsa nangtukeun sabaraha cahaya ngagulung jeung magnification dihasilkeun gambar. Ngarti fotografi, anjeun kudu ngarti lenses. Kawas sadaya kasenian, alus fotografi asalna jeung prakna. Diajar ngeunaan kamera, diajar ngeunaan komposisi gambar, jeung prakna.

About