submit


Website ieu ngandung informasi, tumbu, gambar jeung video sacara eksplisit bahan (koléktif, nu «Eksplisit sacara Séksual Material»). TEU terus lamun anjeun teu sahenteuna taun umur atawa umur mayoritas dina unggal jeung unggal yurisdiksi nu anjeun bakal atawa bisa nempo Eksplisit sacara Séksual Material, whichever leuwih luhur (nu «Umur Mayoritas»), saperti material offends anjeun, atawa (iii) nempo Eksplisit sacara Séksual Bahan teu legal di unggal jeung unggal masarakat di mana anjeun milih pikeun nempokeunana. Ku milih pikeun nuliskeun website ieu anjeun affirming dina sumpah jeung hukuman sumpah palsu nurutkeun ka Judul U. S. C. § jeung nu séjénna lumaku katetepan jeung hukum nu sadaya di handap ieu pernyataan nu bener jeung nu bener:

About