Zakk, Fauzan, Sarah, David, Natalie, jeung David babagi sababaraha hilarious moments salila final saminggu Bobogohan Taranjang dina ieu outtakes ti Dating Taranjang Usum Episode. Dina tanggal final babarengan, Natalie jeung David coba sababaraha sushi jeung ngabahas lalampahan maranéhanana firsts babarengan.

Di final ilangna upacara, Nicole mana off dina David saméméh manéhna pilih ninggalkeun pulo jeung Natalie. Natalie ceramah Zakk jeung David ngeunaan mangsa hareup maranéhanana bari Sarah ceramah ka David ngeunaan hubungan maranéhanana.

Lamun David reunites jeung Nicole, manéhna masih pait ngeunaan ninggalkeun jeung ngabogaan Sarah kitu nya kompetisi

Dina final maranéhanana taranjang tanggal, David serenades Natalie tapi Natalie patarosan tipe hubungan manéhna hayang jeung David.

Natalie trik Malcolm kana pamikiran keuyeup batré dioperasikeun di ieu hilarious outtakes ti Dating Taranjang Usum Episode

About