submit


Lamun urang (di nagara nu mana wae) anu diondang ka formal atawa informal meunang-kumpul, maranéhanana biasana nyoba nyieun batur ngarasa rileks sarta nyaman. On sakabeh, maranéhanana condong jadi kaluar jeung informal. Jadi, maranéhanana kudu Lalaki biasana ngocok leungeun, tapi ngan lamun maranéhanana geus diwanohkeun. Awewe biasana teu ngocok leungeun lamun keur diwanohkeun ka silih. Lamun hiji awewe jeung lalaki nu ngawanohkeun, oyag leungeun nepi ka nu awéwé. Lamun manéhna hayang, maranehna bisa ngalakukeun hal eta. Amerika jarang ngocok leungeun ngomong alus-endah, ngan lamun maranehna aya dina kaayaan anu bisnis. Handshaking rada jarang dipake di INGGRIS. Lamun babaturan papanggih di Inggris maranéhanana ngan touch topi maranéhanana. Maranéhanana teu ngocok leungeun basa aranjeunna eureun ngobrol. Di pihak, nu ngawawancara jeung nu séjénna formal jeung informal kaayaan anjeun papanggih jalma nu teu dipikanyaho jeung kudu ngawanohkeun diri ka eta, atawa ngawanohkeun diri ka anjeun. Anjeun oge kudu ngawanohkeun jalma anu geus nyaho ka hiji jeung nu séjénna.

Nu United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland The United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland téh ayana dina.

About