Tungguan, naon

Eta sacara bener

Kiwari studi nunjukkeun, yen awewe anu nyokot karacunan atawa nu sejenna contraceptives, condong boga guy alus anjeun aya bagja jeung, tapi sabar, sabab manéhna téh salaki alus, bapa. Sarua studi ogé mintonkeun yen awewe anu nyokot no kontraséptif, condong hiji guy bad, atawa méakkeun jeung hiji Budak Goréng jeung ONS, anjeun bakal manggihan seru, tapi dina hubungan Umum, teu lila pisan. Ieu téh mahiwal, sabab awewe condong balik dina grup pikeun pihak dina cara ieu, eta ngajadikeun eta leuwih senang jeung anjeun teu kudu pangrojong batur creepy lalaki ka fend off. Tapi lamun hiji awewe sorangan, eta ngandung harti yén anjeun keur néangan lalaki anyar anjeun papanggih jeung data anjeun bisa, jeung dina peuting, maok jauh tanpa saha noticing. Loba awewe boga peuting hirup, tapi anjeun masih ngaliwatan nu sarua bulanan subur waktu. Anjeun bakal ngakuan ieu awewe, lamun anjeun minuhan hiji awewe, papanggih, pleased anjeun salila poé di kota, lamun panonpoé masih bersinar. Awewe nu ku alam ngabaran, tapi hiji awewe geus an ovulation jeung teu di pel, leuwih sabar. Anjeun teu bisa ngajelaskeun eta, tapi manéhna karasaeun dina cep, cep, a great Pikeun manggihan hiji guy pikeun meunangkeun manéhna ka bed. Anjeun kudu nyaho naon anu kudu anjeun pikeun ulah nepi kituna manéhna diaku anjeun jeung trusts anjeun, kawas anjeun, jeung kaayaan pikeun nanganan, mana jalma séjén nu nyoba paguneman anjeun pikeun ngaganggu, jeung salaku anjeun timer sadar ti hiji tempat ka hareup mawa.

Jeung anjeun geus nyaho kumaha anjeun keur ngalakonan ieu dina anjeun sorangan

Anjeun kudu méré Pangalusna anjeun sabab awak anjeun care jeung Gaya anjeun. Naon komo leuwih penting: Anjeun kudu seksi sora, a percaya diri basa awak jeung timer sadar néangan pikeun nyieun kontak

About