submit


Apple Watch kumpulan fitur kacida digosok stainless steel jeung rohangan hideung kasus stainless steel. Pintonan ditangtayungan ku inten biru kristal. Jeung aya hiji pilihan tina tilu nu beda-beda kulit pita, a link pinggel, Milanese loop, jeung hiji band anu dijieun ti-kinerja luhur. Kumaha produk dipaké kudu nangtukeun bahan ti nu dijieun. Apple Watch anu dirarancang pikeun bisa dipaké salila sakabéh kagiatan sapopoé anjeun, ti isuk workouts ka peuting kaluar. Kusabab kitu urang make tiis-forging prosés nu ngajadikeun L stainless steel persén harder jeung kurang susceptible ka nicks jeung korosi. Urang ogé ngurangan pangotor pikeun ngahontal eunteung rengse. Tambahan inten-kawas karbon (DLC) lapisan méré rohangan hideung stainless steel eta sacara has kasampak. Gigireun inten, inten biru nyaéta hardest bahan transparan dina bumi. Nu ngajadikeun eta idéal pikeun mayungan pintonan Rétina. Panén nu kristal, urang make pisan ipis inten-motong kawat. Inten biru terus precision-machined kana eta sacara final bentuk jeung digosok pikeun sababaraha jam pikeun ngahasilkeun dipikahoyong rengse. Jeung desain dijieun tina rupa-top sisikian leathers, awét-kinerja luhur, jeung adat-direkayasa stainless steel, nu Apple Watch koléksi nawaran widest asép sunandar sunarya of band bahan jeung panutupanana gaya. Unggal hiji anu has di katuhu eta sorangan, can sampurna loyog ka koleksi. Crafted ti sarua L stainless steel alloy salaku kasus, Link Pinggel ngabogaan leuwih ti komponén. Machining prosés jadi tepat, waktu nu diperlukeun ampir jam salapan ka potong links for a single band. Dina bagian éta sabab maranehna teu ngan saukur hiji ukuran seragam, tapi subtly nambahan dina rubak sabab pendekatan kasus nu bener. Sakali dirakit, tumbu nu brushed ku leungeun pikeun mastikeun yén tékstur kieu nu contours of desain. Adat kukupu panutupanana tilep rapih dina pinggel. Jeung sababaraha tutumbu fitur basajan tombol release, jadi anjeun bisa nambah sareng mupus tutumbu tanpa pakakas husus. Sadia dina stainless steel jeung rohangan hideung stainless steel. Dumasar kana desain dimekarkeun di Milan di ahir abad ka, nu fléksibel bolong logam nu Milanese Loop wraps fluidly kira-kira pigeulang anjeun pikeun a fit sampurna. Achieving nu dipikahoyong kasampak diperlukeun magnét stainless steel. Tapi, off deui-rak bahan teu nawarkeun perlu purity atawa résistansi korosi. Ku alatan éta, urang dijieun urang sorangan alloy jeung maké anyar perlakuan termal nu ngajadikeun eta leuwih awét. Nu bolong ieu anyaman dina husus italia mesin, jeung unggal sapotong ahir ieu individual laser-dilas pikeun mastikeun lemes edges. Leutik perancis tannery ngadegkeun dina ngahasilkeun supple Granada kulit salila ieu elegan band. Lemes luhur-sisikian kulit anu enteng giling jeung tumbled ka attain a refined tékstur. Naon kasampak kawas hiji padet ngaitkeun sabenerna hiji dua sapotong panutupanana magnét éta delightfully basajan ka aman. Urang ogé tos nambahkeun hiji lapisan jero tina bahan keur kakuatan jeung manteng lalawanan. Eta sacara material sarua NASA dipaké pikeun nyieun parasut senar pikeun Mars Rover. Band ieu geus sadia di pink lemes, coklat, jeung tengah wengi blue. Nu Venetia kulit pikeun band ieu téh handcrafted di Naples, Italia. Jeung hiji artisan warisan manjang lima generasi, tannery ngabogaan sajarah partnership jeung sababaraha paling bergengsi ngaran dina fashion. Hipu panggilingan jeung tumbling prosés ngahasilkeun éndah pebbled tékstur. Ieu pangrajin tradisional man kapal téh digabungkeun jeung an inovatif pendekatan pikeun desain. Magnet concealed dina lemes, kulit quilted ngidinan anjeun pikeun saukur bungkus eta kira-kira pigeulang anjeun pikeun tepat cocog jeung hiji motong kasampak. Sadia di batu, cahya coklat, jeung blue caang. Ti renowned DIEU tannery di Walanda, walanda kulit dipaké pikeun band ieu ngabogaan has embossed sisikian jeung halus tékstur. Basajan panutupanana téh crafted ti stainless steel sarua kitu kasus nu bener. Eta sacara éndah mawa kana tradisional band desain. Sadia di hideung. Sabab éta dijieun tina adat-kinerja luhur, nu Sport Band anu awét jeung kuat. Can heran cahaya jeung lemes. Bahan ieu leuwih fleksibel ti karét nu ilahar dipaké di lalajo pita, jadi geus nice jeung ngarasa drapes lancar sakuliah pigeulang anjeun. Pikeun ngahontal hiji purer bodas jeung hideung deeper, urang kapanggih hiji cara pikeun nambahkeun pigmén dina awal prosés manufaktur. Hiji inovatif pin-jeung-keun panutupanana ensures bersih fit. Sadia di bodas jeung hideung.

About