submit


Online dating mindeng meunang ieu adil reputasi yen eta ngan pikeun hookups, tapi nomer nunjukkeun yen sacara teu kasus nu bener. Contona, mayoritas Tinder pamaké anu keur néangan hiji komitmen jangka panjang, jeung pasangan anu minuhan online leuwih gampang pikeun nyebutkeun maranéhanana geus wareg di nikah maranéhanana. Upami anjeun keur nu di parahu, urang geus manggihan loka dating nu sampurna pikeun anjeun. Enya, loka ieu komitmen-berorientasi, tapi éta ogé patut mentioning nu maranéhanana geus kacida luncat ka coba. Lamun anjeun keur pilari hubungan a, anjeun bener teu bisa indit mungkar jeung Cocog, raja loka dating. Diadegkeun dina jeung resmi dibuka dina, Patandingan nyaéta pangpanjangna-ngajalankeun jeung paling suksés loka dating kungsi. Eta sacara geus leuwih juta signups, eta nilik juta leuwih nu datang bulanan, jeung éta balik leuwih kaping, hubungan, jeung pertikahan ti nu mana wae nu eta sacara pesaing. Cocog ogé percaya yén nyungsi asih teu kudu megatkeun bank, naha nu mangrupa loka nawarkeun a lengkep bébas kaanggotaan. Lamun urang mikir tina Elite Single, urang mikir kualitas, jeung nu persis naon situs akang. Yakin, anjeun moal nampa puluhan jeung puluhan cocog poé, tapi inget yen kalolobaan jalma patandingan bakal sauyunan. Gantina, Elite Single ngirimkeun anjeun sababaraha patandingan hiji poé nu anjeun geus yakin pikeun jadi kabetot dina. Sajaba ti éta, Elite Single fokus kana nyiptakeun serius hubungan jeung kuliah-nyakola, panghasilan luhur, jeung leuwih dewasa single (e. g.,). EHarmony eats, saré, sarta breathes hubungan, jeung situs anu geus tanggung jawab ngeunaan URANG pertikahan saprak. Salah sahiji mangpaat pangbadagna ngahijikeun eHarmony, di sagigireun kanyataan yén éta bébas, nyaéta yén loka bakal ngalakonan sagala nu néangan anjeun. Kabéh geus maneh mun geus diuk deui, ngadagoan patandingan datang di, jeung saterusna nangtukeun lamun anjeun resep eta atawa henteu. Lamun anjeun teu ngalakukeun, mimitian berkomunikasi. Pikeun single manula anu hayang papanggih pasangan hirup, urang kacida nyarankeun Waktu Urang. Teu ngan bakal anjeun teu kudu nyortir ngaliwatan jalma anu teu dina umur anjeun range, tapi anjeun oge teu kudu nyortir ngaliwatan jalma anu nu ngan néangan hiji hal sederhana. Ieu hartina anjeun bisa méakkeun leuwih waktu meunang nyaho jalma anu geus sarua lifestyles, aqidah, jeung nilai. «Hideung Urang Minuhan» ngabogaan basa pamaké nu dijieun nepi juta hideung jeung biracial single ogé single anu museurkeun interracial hubungan. Nyadiakeun sababaraha potongan informasi, kawas umur anjeun, gender, orientasi seksual, jeung lokasi, jeung mangka anjeun bakal jadi bagian ti masarakat. Eta sacara bébas pikeun ngadaptar ogé ngotektak propil jeung flirt (e. g. via diaku jeung paporit). Christian Mingle téh welcoming dulur dina iman, naha anjeun geus Baptis, Methodist, Presbyterian, lempeng, gay, atawa lesbian, antara séjén identifiers. Dwight jeung Penny nu ngan hiji rébu Christian Mingle carita sukses. «Maranéhanana dua wayward ngalamun jiwa nu ayeuna salah. Urang henteu deui ngalamun jeung fit sampurna babarengan. Hatur nuhun, Christian Mingle, pikeun nulungan mawa ieu dua jiwa babarengan. «Penny ceuk. Engsel, nu kadang-kadang disebut «anti-Tinder,» pamungkas hubungan aplikasi. Eta motto «wijaksana bobogohan wijaksana pikeun urang,» sanggeus kabéh. Di dieu nu kumaha karya: Anjeun ngadaptarkeun bébas, jeung mangka anjeun bisa kawas jeung atawa comment dina bagian urang sacara propil nu nangtung kaluar paling ka anjeun. Anjeun ogé bakal nampa likes jeung koméntar dina poto anjeun jeung Ngeunaan Kuring bagian jeung saterusna. Ieu hiji cara gede pikeun meunangkeun hiji paguneman dimimitian. Kopi Meets Bagel mantuan anjeun «papanggih paporit anjeun bagel unggal poé. «Di dieu, patandingan nu disebut bagels, jeung anjeun ngagunakeun kacang kopi kawas propil jeung make fitur sejenna. Anjeun bisa meuli kacang, atawa anjeun bisa nampa haratis kacang ku interacting dina app. Kopi Meets Bagel ogé salah sahiji luhur bikang friendly-dating aktip sabab diadegkeun ku tilu awewe jeung alatan éta Ladies Kahiji feature, nu bakal nunjukkeun awewe nu jalma anu geus liked eta. Diadegkeun dina, Bumble geus dijieun ngaran sorangan ku ngan ngamungkinkeun awewe pikeun ngamimitian paguneman (Upami anjeun keur gay atawa lesbian, boh jalma bisa initiate.). Ieu mantuan ditegor dina jumlah spam, sauyunan patandingan, jeung inappropriate poto awewe bisa narima. Aspék séjén penting Bumble anjeun kudu nyaho ngeunaan nyaéta yén sakali anjeun jeung jalma sejen anu loyog, anjeun kudu jam pikeun ngirim jeung atawa ngawalon ka hiji talatah, atawa nu cocog disappears. Ok Cupid téh sadaya ngeunaan nomer — loka nu boga hiji-of-a-jenis cocog jeung algoritma nu kabuktian jadi pohara suksés. Kahiji, anjeun bakal ngajawab patarosan ngeunaan diri anjeun. Saterusna, anjeun bakal nangtukeun sabaraha anjeun bakal hoyong pasangan pikeun ngajawab patarosan maranéhanana. Pamungkas, anjeun bakal pangkat kumaha penting eta jawaban pikeun anjeun. Dina watesan harga, Ok Cupid téh bébas. Tapi, loka teu nawarkeun sababaraha fitur premium, kawas manéh anu sacara ditempo profil anjeun, nu ngarugikeun sababaraha dollar. Kajadian cocog anjeun sareng «urang geus meuntas jalur jeung,» jeung naon nu hartina nyaéta aplikasi ngagunakeun lokasi anjeun ka nyarankeun kawas-dipikiran single anu indit ka tempat nu sarua salaku anjeun (restoran, bar, gym, jsb.). Tujuanana nya éta pikeun mintonkeun ka anjeun yén anjeun teu bisa manggihan asih nu mana waé. Upami anjeun kawas jalma, klik atawa ketok Jantung ikon. Lamun anjeun teu ngalakonan, kabéh geus ku anjeun pikeun ngalakukeun ieu atawa klik tab Cross tombol. Olahtalatah diaktipkeun sakali dua urang némbongkeun interest dina unggal séjén. «Saha anjeun mana ayeuna?» ku naon anjeun bakal ningali dina Hiji homepage, jeung, anjeun meureun bisa nyaritakeun ku eta kecap, app bakal ngirim anjeun hiji kualitas cocog hiji poé. Anjeun kudu nampa hiji bewara di beurang, jeung Sakali nyebutkeun anjeun bakal boga masing-masing pinuh perhatian pikeun jam. App geus sadia pikeun bébas via desktop, iTunes, jeung Google Play, jeung ngan bakal mawa anjeun sababaraha menit pikeun ngeusian kaluar propil jeung unggah poto. Liga nyaéta salah sahiji anu pang ekslusif bobogohan aktip di industri, jeung éta gampang pikeun nempo naha. Teu dulur bisa jadi anggota Liga — aya mindeng ngadagoan daptar. Aturan lianna, di antarana pamaké anu aktif salila dua minggu, teu ngabales talatah, atawa nu karasa bakal ditajong off aplikasi. Tip séjénna nyaéta nu leuwih asup, nu leuwih luhur anjeun cocog laju bakal. Online dating geus drastis robah cara urang papanggih. Yakin, aya sababaraha daters online nu ngan néangan sex, tapi, nurutkeun panalungtikan, paling keur néangan hiji hal anu bade ka tukang. Ieu situs dating, jeung aktip bisa meunangkeun anjeun mimiti dina suku katuhu. Ayeuna kakawasaan aya dina leungeun anjeun. Salaku editor-in-chief of Nasihat Dating, kuring ngawasan strategi eusi, média sosial papacangan, jeung media kasempetan. Lamun kuring teu nulis ngeunaan kiju atawa mah taun asih selingkuhan jeung Leonardo DiCaprio, kuring ngadengekeun Beatles, ningali Harry Potter reruns (kuring ngaraos reueus Slithering.), atawa nginum IPAs. Nasihat Dating nyaeta kumpulan ahli dating nu dispense hikmah dina ‘sagala hal bobogohan’ daily. Bantahan: Gede usaha dijieun pikeun ngajaga data dipercaya dina sagala nawaran dibere. Tapi, data ieu téh disadiakeun tanpa jaminan. Pamaké kudu sok mariksa nawarkeun panyadia website resmi pikeun kiwari watesan jeung wincikan. Loka urang narima santunan ti loba nawarkeun didaptarkeun dina loka. Babarengan jeung konci review faktor, santunan ieu bisa dampak kumaha jeung di mana produk nembongan sakuliah loka (kaasup, pikeun conto, urutan nu nembongan). Loka urang teu kaasup sakabéh jagat sadia nawaran. Redaksi pamadegan ditembongkeun dina loka nu nedunan urang sorangan jeung teu disadiakeun, endorsed, atawa disatujuan ku advertisers.

About