Alesan naha awewe Cina nikah lalaki asing

Nikah ka urang asing hartina alus status sosial

Sababaraha poe ka tukang, hiji laporan ngomong yén loba awewe di Shanghai nu putting tekenan dina huluna maranéhanana nikah lalaki asing, jeung sababaraha geus dimimitian ngajalankeun bisnis lalaki awewe Cina pikeun papanggih lalaki asingDina pikiran tina wanoja Cina, asing lalaki richer, jadi nikah lalaki asing hartina bakal loba duit pikeun anjeun. Kiwari, China masih ngembang jeung teu nagara beunghar, jadi manggihan hiji asing salaki téh kawas nikah dompet. Loba awewe Cina anu rék indit ka luar nagari ka nikah asing, lamun teu ka luar negri, mangka saeutikna hayang kawin lalaki ti Hong Kong, Macao jeung Taiwan. China ayeuna Kuring geus sok geus cocoba pikeun narik investor asing, jadi loba jelema Cina kawas sagalana asing, nikah ka hiji jalmi asing, tangtu, jeung saterusna nambahan di status sosial.

Nikah ka urang asing bisa nyaho kasombongan hiji wanoja Cina.

Sadaya awewe Cina geus kasombongan, anu nikah lalaki asing, ngahontal tujuan maranéhanana jeung kasombongan maranéhanana. Nikah ka urang asing anu hiji lengkah dina jalan pikeun minuhan tujuan anjeun bade mancanagara. Loba urang Cina hayang balik ka luar negri, tapi lolobana teu boga kasempetan saperti, jadi nikah urang asing bisa kalayan gampang minuhan tujuan maranéhanana bade mancanagara.

Ti Kulon film, maranehna sering diajar nu asing lalaki nu sopan pisan jeung jenis, jeung alami ieu gentlemen bisa narik angka nu gede ngarupakeun awewe Cina.

Lamun nikah a man asing, manéhna bisa manggihan sorangan seger jeung panasaran salah.

Dupi anjeun dipaké pikeun lalaki Cina ogé anjeun wawuh jeung gaya hirup maranéhanana, jadi anjeun bakal hayang nyieun sawatara parobahan.

Sababaraha awewe Cina ngadegkeun hubungan dina kahirupan sapopoé maranéhanana, anjeun alami bakal nikah lalaki asing. Sababaraha wanoja Cina anu diajar di mancanagara atawa karya dina asing-dibiayaan pausahaan di China, ngarah boga loba kasempetan pikeun komunikasi jeung lalaki asing. Ieu téh jelas yen ieu awewe bakal nikah lalaki asing nurutkeun maranéhanana affections. Maranehna kawas nu hirup, adat jeung tradisi asing nu anjeun hoyong nuturkeun, nu asing cara hirup, ngaliwatan pertikahan international. Sababaraha awewe Cina dimimitian pikeun cinta a asing gaya hirup ti budak leutik, ngaliwatan karya sastra atawa media, jadi hayang maranéhanana pikeun ngahontal tujuan maranéhanana ku nikah lalaki asing. Awewe cina percaya yén nagara deungeun bisa ngahontal sarua antara lalaki jeung awewe. Cina geus sok geus konsép nu lalaki nu punjul ku alatan éta, Cina awewe nikah lalaki asing jeung nyangka sarua kasempetan pikeun hirup jeung karya di hiji nagara deungeun. Sababaraha nagara deungeun geus kawijakan preferential pikeun narik Cina bakat, tangtu, sababaraha sarbini awewe Cina ogé boga kasempetan. Mun anjeun pindah jeung gawe di luar nagari, teras, sakumaha aturan, pilihan kahiji nyaéta nikah a man asing. Kuring teu satuju, kuring mikir yén katresna ngan hayang asing salaku bagian tina kahayang maranéhna pikeun sumebarna pangaruh luar nagari. Kuring geus geus di China pikeun ampir tilu taun. Awewe cina nu éndah. Maranehna ngan kabetot dina salaki maranéhanana jeung kulawarga maranéhanana.

Pangalaman cinta sajati jeung eta.

Awewe cina mikir nu lalaki asing nu gentlemen

Awewe sacara Umum aya psk anu keur néangan emas. Ieu naha Asia-Kaukasus hubungan a disproportionately badag share WMAW.

Bahaha, paporit comment, kuring teu bisa eureun ketawa, Allah.

Kami Sunda awéwé, hirup di China jeung meunangkeun pangalusna hormat jeung perlakuan pangalusna, di dieu anjeun nu reueus Sunda nyanghareupan atawa pujian Cina kahadean. éta keur kuring yén ieu téh hal kahiji nu nanggap jeung banal nanggap anjeun. Anjeun kudu jadi isin jalan anjeun Nganyatakeun pamadegan anjeun, tur anjeun kudu bersyukur pikeun jalan anjeun keur dirawat di China. Allah weruh kumaha hésé nya eta pikeun ngubaran robot kawas urang asing di nagara deungeun. Hatur nuhun pikeun simpati tur mantuan jalma Cina anu bisa anjeun hirup di China, jeung teu salaku hésé salaku eta bisa jadi. Saprak expatriates geus cicing di nagara nu beda di Éropa jeung nguap, kuring bisa nyebutkeun yén Cina nu bener leuwih geulis asing, nu euweuh urang bakal diolah sarua dina loba nagara séjén. Tapi kuring mikir nu geura-giru kaayaan bakal robah, jeung bakal TEU dirawat sarua jeung saméméh, jadi ngamangpaatkeun ayeuna. Hayu atuh mere anjeun hiji sapotong nasihat: ngubaran Cina jeung sarua kahadean, tapi tangtu teu nyokot eta minangka hiji hal anjeun kudu meunangkeun. Paling asing di China aya sésa nagara maranéhanana asalna, keur saha maranéhanana bisa henteu deui hirup aya jeung boga dahsyat hirup sabab pikeun sagala rupa alesan teu bisa meunangkeun aya. Jadi anjeun megatkeun pikeun datang ka China ka bangsat hiji grup awewe jeung ngarasakeun status dukungan. Sakali manéhna ditipu kaluar ti cukup duit di China, manéhna daun nagara jeung awewe ceuk urang x_x. Kuring yakin sababaraha asing geus x_x anjeun, teuing. Kusabab kitu anjeun geus jadi ambek sarta kesel. Jeung mangga teu hatur kuring pikeun ngabogaan nu bebeneran, teuing. Kuring kakara rek mikir positif, mangka anjeun bakal tempo hal positif. Dina sagala masyarakat, aya jelema alus jeung goréng urang. Masarakat cina ogé ngabogaan anjeun, tapi museurkeun ukur dina asing sabab.

kuring geus disebutkeun alesan disebutkeun di luhur.

p kuring keur nétélakeun yén dina masarakat, sababaraha kulawarga anu nikah wanoja ti China. Ieu awewe luar anu ngan museurkeun panghasilan sejenna, hak milik, aset, jsb.

Manéhna nyebutkeun yén manéhna teu nikah nya American salaki duit.

Kabeneran aya, nu teu nikah anjeun American salaki sakadar keur duit.

Genep kotak susunan jeung, tangtu, hiji kebat tina buta, bodo Amerika.




chat roulette jeung katresna tanpa ngadaptar bobogohan chat néangan hiji lalaki keur serius hubungan sederhana video Bobogohan Bobogohan tanpa ngadaptar pikeun free chat roulette kira-kira dunya video chat online Bobogohan sex Bobogohan lalajo video Bobogohan poto video pikeun bébas